2007-11-29

Kuthumi üzeneteiből részletek

Bolygótokon a tudatosság számos szintje fellelhető. Nem áll minden lélek a fejlődésnek ugyanazon a szintjén, és ezért a fejlettebbek és megvilágosodottak felelőssége, hogy segítsenek a tudatlanoknak a megvilágosodás ugyanilyen szintjeit elérni. Biztos vagyok benne, hogy mostanra már tudjátok, hogy ennek egyetlen módja van, ez pedig a példamutatás, hogy azt cselekszitek, amit prédikáltok, alkalmazzátok a tanításokat, megélitek őket, ti magatok vagytok a tanítás. Ez önmagában egy nagyon erős magnetikus energiát teremt, ami bevonzza a teredbe, amire szükséged van.

Azok közületek, akik a szeretet lehetőségeit kapják ezalatt az erőteljes időszak alatt, nagyon figyeljenek, hogy ne fordítsanak most hátat ennek az ajándéknak, amiatt, amit a múltban tapasztaltak. Ne tagadjátok meg magatoktól az élethosszig szóló romantikus szerelem erőteljes ajándékát, mert nem lehettek benne biztosak, hogy mi fog másképpen alakulni minden egyes alkalommal.

Azok közületek, akik előtt új lehetőségek nyílnak karrierjük területén, nézzétek meg jól mit kaptok és ne fordítsatok neki hátat, mert féltek a bukástól, vagy azt gondoljátok, hogy képtelenek vagytok megoldani ezeket a feladatokat, ezek az ajándékok, rejtett ajándékokat tartalmaznak, amiket csak akkor fogtok felfedezni, ha elfogadjátok azt, amit nektek akarnak adni.
Néhányan közületek befejezés erőteljes időszaka előtt állnak, a szálak elvágása előtt. Ebben az esetben legyetek tudatában, hogy bármi, ami manifesztálódott, és a szálak elvágásához, ciklusok befejezéséhez, elváláshoz, váláshoz vagy bármi egyéb ilyesmihez vezetett, az rendben van. Ezek az elválások és lezárások nagyon is szükségesek voltak, mert ezzel zárul le a régi mintázattól, a múltbeli karmátoktól való elszakadásotok, most új világba léptek, új életet kezdtek, új emberekkel, új tapasztalatokkal, és a tudatosság teljesen új szintjével, amit nem lehet megtapasztalni a régi mintázatban, a régi emberekkel, régi szituációkkal, és bármivel, amit akkoriban tapasztaltatok.
Adj hálát az ajándékokért, amiket kiérdemeltél. Adj hálát azért, amit a Lélek elhoz neked. Ne hagyd, hogy az ostoba régi mintázatú hiedelemrendszer megfosszon valami igazán gyönyörűtől. Ne hagyd, hogy régi mintázatú módszerek szabotálják új utadat, és ne fordíts hátat életed legnagyobb lehetőségének azért, mert azt gondolod, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ilyen nem létezik. Semmi sem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ez csupán a szépség, ami az igazságban létezik, és a valódi igazság szépséget hoz. A régi mintázat egója, a régi mintázat személyisége és identitásai manifesztálták azt, amiről úgy érzékeled nem jó, mert ez is bele volt építve a régi módszerek nagy illúziójának illúziójába. Minden jóság igazságban létezik, ezért aztán, ez már olyan jó, hogy muszáj igaznak lennie!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése