2008-01-30

Kereszt

Nem tudom megállni, hogy ne szóljak róla. Nagyon negatív szimbólum, mégis sokan viselik, de nem tudják, mit okoz nekik.
A kereszt a megsemmisítés jele. Gondold csak meg, mikor azt mondod: "erre keresztet vethetek", akkor mire gondolsz? Hogy annak a dolognak annyi. Kész, vége.
Ez egy kínzó - gyilkoló eszköz. Tényleg ezt viseled a nyakadban? Ezzel az erővel nyaktilót is hordhatnál.
Az egyház fekete mágiás eszköze. Ébredj fel! Keresztelésnél a harmadik szemre rajzolják programozott olajjal vagy vizzel. A célja: "Csukod be a tisztánlátásod!"

Idézet egy szimbólumokkal való gyógyítós könyvből:
„ A kereszt esetében a vízszintes és függőleges vonalakon befogott sejtrezgések és a kívülről jövő kozmikus energia rezgések kioltják egymást. Megszűnik vagy lelassul a sejtrezgés.
A két egyforma vonal kereszt alakban felrajzolva egymást középpontjukban metszi. A 180 fokban elforgatott két vonal metszéspontjában az általuk keltett rezgéshullámokkal a szervezet által keltett bioenergia rezgéshullámait kioltja. Ha, mint általában lenni szokott, pozitív rezgéshullámokat kelt a test, akkor ahova a keresztet rajzoljuk, ott a pozitív rezgéshullámot kioltva a szerv funkciója leáll.
A szervezetbe a bőrön keresztül bejutó pozitív energia (bioenergia) pozitív elektromágneses hullámokat alkot. Ezt átvéve a szervezet mint hőerőmű fenntartja az égetéses hőtermeléssel járó energiatermelést. A szervezet működik. Ha negatív bioenergia, ellenkező előjelű elektromágneses hullámok jutnak a szervezetbe, akkor energia elvonás történik. Ugyanis, hogy a szervezet tovább tudjon működni, semlegesíteni kell ezeket a negatív bioenergetikai hullámokat. Így a hőtermelés helyett hővesztés történik. Ahol sokáig fennáll ez a folyamat, ott, azon a helyen megsérül az energiaburok (aura), lyuk keletkezik, a szervek megbetegszenek, nem funkciójuknak megfelelően működnek. Csökken az immunrendszer felismerő képessége, nem tudja kikorrigálni a hibás működést.”
Ha rövid láncon lóg, akkor a csecsemőmirigyet támadja, az pedig az immunrendszer, önmagad elfogadása. Tökéletes megoldás, hiszen azt sugallják, hogy nem vagy méltó semmire, bűnben fogantál és bűnös vagy. Ettől rosszul érzed magad és máris lehet Téged manipulálni.
Az én ISTENEM tökéletes, és tökéletes teremtményeket teremt. Tanulunk, próbálkozunk, de nem vagyunk bűnösek! Ezzel az ISTENT káromolják, hogy selejtes teremtményei vannak!
Ha hosszabb a láncod, akkor a szívcsakra működését akadályozod vele, ami a feltétel nélküli szeretet, elfogadás szerve.
Nem a kereszténységgel van bajom, hanem a belőle élő egyházzal, annak fekete mágiájával. Több esetben sikerült betegeket azzal is gyógyítani, hogy a szobában lévő feszületet kidobták és helyette ilyen képeket tettek ki:

Béke legyen mindenkivel, szeretet, elfogadás és tolarencia!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Magdolna,

    most találtam meg ezt a bejegyzést.

    Tökéletesen egyetértek, a szívemből szól ez a cikk.
    Sok, sok töprengésemre, bűntudatomra adott választ.
    Sohase voltam "Isten" tagadó,keresem, és kerestem is mindig a hozzá vezető utat. De az egyházat sohase szerettem, és a keresztény vallást sem. Lelkemben mindig éreztem, hogy hamis, és erőszakos.
    A félelemre alapoznak, és ez által húzzák ki az emberekből a sok pénzt, és tartják sakkban az emberek többségét.
    Az a vallás nem beszélhet szeretetről, amit kemény erőszakkal, inkvizicióval kényszerítettek ki. A dogmájuk számomra teljesen elfogadhatatlan.
    Pl. Hogyan igérhet nekem egy túlvilági boldogságot, amikor még sohase járt ott.
    A Jézus kultusszal sem értek egyet, és Jézus tanításaiban is vannak nagyon komoly durva dolgok. Pl. Máté 10/34, 35, 36, 37.
    De az ember ebben a keresztény hitben nőtt fel, és nem meri megtagadni, kimondani, hogy ebben a formában csalás az egész.
    Aztán egyszer csak erőt vesz magán, és azt mondja, hogy nem vagyok hajlandó tovább félni egy büntető, bosszúálló kegyetlen istentől,
    mert ilyen nem létezhet, ha Ő teremtett bennünket.
    Hacsak nem azért, hogy a tudatlanságunk, és a rossz döntéseink eredményeként kárörvendően, bosszúállóan megbüntethessen.

    jól esett olvasni, és további erőt, bátorságot ad, vannak embverek, akiknek hasonló gondolatuk támad, mint az enyém.
    A kérdés csak az, hogy akkor ki, és mi az ami oly sokszor segített már nekem?
    Hol találom meg?
    Írásait örömmel olvasom, kívánom, hogy minnél több emberhez jussanak el az Ön gondolatai, és segítsége.

    Üdvözlettel,
    Puskás Katalin

    VálaszTörlés
  2. Kedves Katalin!

    Az "EGY", vagy "TEREMTŐ" létezése nem kérdés. Magasabb entitások segítenek bennünket. Az "ISTEN" nem akar tőlünk semmit. Fenttart egy Univerzumot a maga törvényeivel, a többi ránk van bízva. Ha akarunk, még ölhetünk is, lophatunk, hazudhatunk. Sajnos meg is tesszük. De ebből tanulunk. De a tanulásért nem jár büntetés.

    Örülök, ha segíthettem a soraimmal, és köszönöm a megerősítést! Így segítjük egymást. További boldog haladást kívánok ezen a mesés utazáson!

    VálaszTörlés