2008-01-23

Megerősítések

Én a következő megerősítéseket mondom el reggelente:

Hálás vagyok, mert a Teremtés az én kiapadhatatlan forrásom. A pénz gyorsan és könnyedén ömlik be az életembe, mindig tökéletes módon. Örömmel hagyom, hogy a pénzem áramoljon, hogy megsokszorozódva térjen vissza hozzám. Bevételeim minden esetben meghaladják kiadásaimat.

Hálás vagyok, hogy az isteni szeretet az egészség képével árasztja el tudatomat, és testem minden sejtje megtelik ragyogó, fehér fénnyel. Egészséges vagyok.

Boldog vagyok, mert csodálatos munkám van, csodálatos az utam, csodás szolgálatot teszek, csodás a jutalmam. Eredményes, sikeres, gazdag, magabiztos, tevékeny, elismert, szeretett, elégedett vagyok. Szeretem, tisztelem és elfogadom magam.

Hálás vagyok, hogy ezennel átadhatom terheimet, és ezáltal szabad vagyok. Boldog vagyok, hogy a lelkierő és az energia ma is elkísér.

Örülök a mai szép napnak. Hálás vagyok azokért a tapasztalatokért, amelyeket ma szerzek. Világomban minden rendben van. Félelmeim szeretettel elengedem, biztonságban vagyok. Boldog vagyok, mert tudatosan fejlődöm a lét minden síkján.

Örömmel tapasztalom, hogy az élet ma a megfelelő emberekhez és helyzetekhez vezet el, és helyesen cselekszem. Türelmes és toleráns vagyok magamhoz és másokhoz. Mindig a szeretet vezérel.

Köszönöm, hogy ma is örömben, harmóniában, békében, gazdagságban, 7 csakrás boldog házasságban, egészségben, elégedettségben élek, összhangban a környezetemmel.

Hálás vagyok, mert mindig időben megkapom azt, amit akarok. Boldog vagyok, mivel felismerem és kihasználom lehetőségeimet.

Hálás vagyok, mert minden kívánságom teljesül, amit igazán akarok, azt elérem. Örömmel tölt el, hogy mindenre van megoldás.
Fontos, hogy ne csak pozitív gondolatok legyenek, hanem érzelmek is, mert így gyorsabb a megvalósulás!
Természetesen mindenkinek a saját igényei és elképzelései szerint kell megfogalmaznia a saját megerősítéseit. Sok sikert hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése