2008-02-10

Horizontális betegség

Ez egy nagyon furcsa jelenség, amely mostanában történik, és Horizontális Betegségnek hívják. Ez akkor fordul elő az emberekkel, amikor beleragadnak a Torzítások Sávjába. Főként azokra van hatással, akik többet tudnak, de nem hallgatnak magukra és nem igazak, ahhoz, akik ők valójában. Akik nem eveznek a teljes lényükkel annak ellenére sem, hogy ők tudják, hogy ez az, amit tenni szándékoznak. Akik még mindig megalkuvóak vagy eltompítják, hogy kik is ők valójában. A Horizontális Betegség hatással van néhány igazán briliáns emberre, azokra, akik igazán tudják, hogy mi történik. Ez azért van, mert még mindig megpróbálnak kettős életet élni.
Belső vakfoltokkal kezdődik, amelyek tovább nagyítódnak. Ezután, mások hibáztatásának a végtelen folyamata kezdődik el a saját kudarcuk miatt, hogy nem lépnek be teljesen. Be vannak burkolva abba az illúzióba, hogy ők egy új helyen vannak, amikor nincsenek. Vagy beleragadnak szembetűnően nyilvánvaló régi mintákba és szituációkba, mondván, hogy ez az ő igazi céljuk, amikor pedig nem az. Mielőtt valaki teljesen a Horizontális Betegség alá kerül, a tisztaság gyorsan elmúló pillanataiban van, megkérdőjelezi az útirányát, és hogy hová tegye az energiáját. Ezután, belecsúszik a saját tudása tudatalatti feladásába, elveszíti a döntési képességét és megadja magát a feledés és a tagadás mély álmának. Ez a Horizontális Betegség. Nem azért került említésre, hogy félelmet, negativitást vagy ítélkezést keltsen. Egyszerűen a jelen pillanat valóságának a része, és nekünk a tudatában kell lennünk ennek. Ez néhány legnagyszerűbb, legtudatosabb emberrel is megtörténik. Egy tükörvilágba vannak belehúzva, egy párhuzamos valóságba, amelyben elveszítik a kapcsolatot azzal, ami valóságos.
A Horizontális Betegség nemcsak a dualitásba való beleragadás, ez a dualitáson túli dualitás. Amikor valaki elkapja, akkor egy erőtér jön létre, amely eltaszít és elutasít bármit, ami igaz.
A Horizontális Betegség alatt, az összes rossz választást meghozzuk és visszautasítjuk az összes igaz embert. Ez sokkal inkább olyan, mint egy varázslat, és egy olyan állapotba hozza az embert, amely a félbeszakított animációhoz hasonló, ahol folyamatosan köröz az ember a Lótusz Világ körül a Torzítások Sávjában, mint a Szaturnusz gyűrűi.
Ez megtörténik néhány legigazibb emberrel, a hozzánk legközelebb álló és legkedvesebbekkel, akik igazán különbséget tudnának tenni.
Néhány módszer, hogy megelőzzük a Horizontális Betegséget, hogy erős energetikai mezőt állítunk fel, amely a Felsőbb Valóságban van lehorgonyozva az otthoni környezetünkben. Összegyűjtünk olyan sok, az Új Élethez kapcsolódó eszközt, tárgyat és kézséget, amennyit csak lehetséges, mivel ezek az ismérvek a mi jövőnkre vonatkozólag. És csak folytassuk az evezést…És amikor a felemelkedés az Ultra Felsőbb Valóságba megtörténik, ezek az igaz emberek, akik a Horizontális Betegség bűvölete alá estek, az elsők között lesznek, akik fel lesznek ébresztve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése