2008-02-10

Igaz szeretet


2008-ban, meg fogunk tapasztalni egy erőteljes alámerülést a Lótusz Szeretetbe.

Az állványzat, amely hosszú ideig fedte érzelmi testünket, véglegesen leesik, és képesek leszünk szeretni, és szeretve lenni úgy, mint soha azelőtt. Ez messze van bármely szeretet mértékétől, amit eddig ismertünk.

Ahogyan az év előrehalad, ez válik a földdé, amin állunk és a levegővé, amit belélegzünk. Mi leszünk az Igaz Szeretet. És ez meg fog történni akár az Egy Igaz Szerelmünkkel vagyunk, akár nem, mivel ez maga a rezonancia, amely el fog bennünket vezetni a Fő Útkereszteződéshez, ahol találkozunk egymással.
Az Egy Igaz Szerelem sokunk életébe ebben az évben fog eljönni. Néhányan az elmúlt évben megtalálták Egy Igaz Szerelmüket, de akik ebben az évben jönnek, azokra megéri várni.

És kérlek, ne vesztegesd az idődet a kereséssel, mivel akkor találjuk meg egymást, amikor a legkevésbé várjuk. Helyette, fordítsuk a figyelmünket saját magunkra, hogy Valóságossá és Igazzá váljunk, így mi teljesen készen állunk a találkozásra. Éljünk az Igaz Szeretet rezonanciájában. Amikor belépünk a következő szintünkre és igazi Királyok Királyává, és igazi Királynők Királynőjévé válunk, Egy Igaz Szerelmünk hamarosan feltűnik.
Ha az igazi pályánkon maradunk, akkor kétségtelenül találkozunk egymással. Csak tudjuk, hogy amikor találkozunk, akkor minden végérvényesen megváltozik. A kártyák teljesen új készlete lesz hozzáadva a mi kártypaklinkhoz, amely képessé tesz bennünket arra, hogy egy teljesen új játékot játszunk, amelyről soha nem tudtuk, hogy létezik.
Újrakapcsolódásunk Egy Igaz Szerelmünkkel szerves része utazásunknak 2008-ban. Ez olyan fontos, hogy erről sokkal nagyobb mélységben fogok írni a havi Szörf Riportokban, ebben az évben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése