2008-02-14

Már csak egy hét!!!

2007.10.23-án írtam arról, mit jelent a 10 milliószoros nap.
Ott megnézheti, aki nem tudja, mit jelent.
Február 21-én, csütörtökön lesz a következő!!!
Különleges nap lesz, mert Budapesten 04:48-kor telihold is lesz!

Emellett 02:43-kor kezdődik a holdfogyatkozás. Ez a része a látható élvezet. :- )
Szokásunkhoz hűen most is lemegyünk Tarra. Egy évben 4 ilyen nap van. Ezek kiemelt jelentőséggel bírnak a spirituális fejlődésünk miatt. Érdemes különleges helyen, különleges cselekedetekkel megélni ezeket a napokat. Marad még 361 nap, amikor futhatjátok köreiteket a mókuskerékben. Aki úgy gondolja, hogy hajlandó önmagáért és a többiekért is tenni valami felemelőt, tartson velünk!
Mivel sajnos nincs mindenkinek autója, azt szeretném kérni, hogy a szállítás megszervezése miatt időben jelentkezzen nálam, akire számíthatunk. Természetesen a benzin költséget összedobják az utasok.

Érdemes gyertyát vagy mécsest magatokkal hozni. Ilyenkor személyekért vagy ügyekért 1-1 mécsest szoktunk égetni, illetve füstölőt a "nem testben élő lényekért". Füstőlőt helyben nagy választékban lehet vásárolni. Ajánlatos rétegesen öltözni, mert legtöbbször ez az ország leghidegebb része és a szél szinte mindig fúj. Aki szereti a fűszeres ételeket, figyelmébe ajánlom a Teaházat. Az indiai konyha remekeit kóstolhatjátok. De ezek szinte mind csípősek. Sokféle tea is kapható. Ha másra vágysz, hozz magaddal.

Hazafelé Hatvanban megvacsorázunk a Korona Panzióban. Kíváló a konyha és igényes a környezet is.

Bízom abban, hogy mint mindig, most is remek társaság gyűlik össze e csodás napon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése