2008-02-10

Solara 2008-ra

Az Újba és az Igazba
Üdvözöllek 2008-ban, az Erőteljes Áttörés Évében!

2008 az az év, amelyre vártunk. Nagyon erőteljes és izgalmas év, amelyben minden dolog lehetséges. Ez az év a mérhetetlenül mély monolitikus emelkedések éve, amelyben megtapasztaljuk az alapvető élet-átalakító belső és külső változásokat az egész év folyamán. Az év végére, nagyon különböző körülmények között találjuk magunkat ahhoz képest, ahol most vagyunk. Új emberekkel leszünk, új helyeken, új karrierutakon, amelyek magukban foglalják a kreativitásunkat. Legtöbbünk, egy nagyon kiterjesztett tudatossággal fog rendelkezni a prioritások egy teljesen új csoportjával.2008 jelenti az illúziók végének a kezdetét, és számos változást fog elhozni.
Néhány változás személyes szintű, amelyekben bármely bennünk lévő elem, amely már lejárt, vagy visszatart minket attól, hogy igaz önmagunk legyünk, felszínre emelkedik, nagymértékben felnagyítódik azért, hogy egyszer és mindenkorra elengedjük. Ez azért van, mert képtelenek vagyunk tovább vinni bármit is, ami nem igaz bennünk. Az egész év folyamán, folyamatosan kihívásoknak leszünk kitéve azért, hogy életünket, mint Igaz Mag Lények éljük. Mivel ha így teszünk, akkor a Gyors Vonaton leszünk a Legvadabb Álmaink Beteljesülése felé.
A Lótusz Szeretet erőteljes beáramlásának az egyik mellékhatása, hogy ledönt minden illúziót. Emiatt, a külső világ időnként felfordulásokat fog megtapasztalni. Ezek lehetnek a külső káosz és a fokozott félelem idejei. A pénzügyek területe különösen érzékeny; lehetséges néhány világvaluta, a pénzügyi piacok és a monetáris rendszerek összeomlása. Mivel mi a Beteljesedés Idejében vagyunk, a réginek ez az összeomlása várható.
Ez még sokkal fontosabbá teszi számunkra, hogy a Lótusz Szív középpontjában maradjunk mindig, és maradjunk Valóságosak és Igazak. Ha így teszünk, minden rendben lesz. Az Ultra Felsőbb Valóságban leszünk, amelyben igazi bőség van, és képesek leszünk bármit megtenni, amit meg kell tennünk, bármely jelentős pénzügyi kihívás nélkül. Teljesen támogatva leszünk minden szinten az Új Életünkben.
Ez a mitikus összhangok egy misztikus éve. Ősi ösvényeket fogunk követni, amelyek teljesen új útirányok felé vezetnek bennünket.
Amikor megtaláljuk az igazi ösvényünket, elkezdjük szent keresésünket az elrejtett kincseink után. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy vannak speciális helyek, amelyeket meg kell látogatnunk, speciális emberek, akikkel találkoznunk kell, és speciális dolgok, amelyeket meg kell találnunk. És természetesen, a mi végső elrejtett kincsünk az Egy Igaz Szerelmünk.
Ami ezt a keresést egy kicsit kihívásossá teszi, az az, hogy nekünk nincsen megmondva előre, hogy hová kell mennünk, vagy hogy mit kell megtalálnunk. Nincsen lista a kezünkben. Helyette, fel kell ismernünk az elrejtett kincseinket, ahogyan azok feltűnnek.Minden egyes alkalommal, amikor szembe találjuk magunkat az egyik elrejtett kincsünkkel, azt az érzést tapasztaljuk, mintha valami nagy dolog kattanna az igazi helyére. Egy régóta elveszített fonál lesz újraszőve lényünk szövetébe, és az egész mintázat megváltozik. Egy új, igazibb minta jelenik meg, amely hosszú ideje rejtve volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése