2008-05-16

Michael: májusi energiák

Szeretett fénymunkások!

A május egy különleges év különleges hónapja lesz. Megtapasztaljátok ezt majd május 20-án, a teliholdkor, amikor a Nap a Bikában, a Hold a Skorpióban lesz. A Földet a szenvedélyes szeretet arany lángja árasztja el. Ezáltal mind személyes, mind planetáris szinten megvan a lehetőség a tudatosság nagyon gyors emelésére, és a hatásos nagy átalakításokra. Úgy érzitek majd a fénynek a „nyomását", mint az életetek, az életmódotok megváltoztatására való késztetést, és mint egy mélységes vágyat egy olyan élet után, mely jobban igazodik ÉN VAGYOK lényetekhez és Magasabb Énetekhez. És ez kezdetben kényelmetlen lehet, mivel oly sok életidőn át éltetek lényeteket eltorzítva, és magatokat ezekkel a torzulásokkal és megszorításokkal takartátok el. Ám most e takarók fellebbentek, látjátok az igazságot, érzitek a fájdalmat, amint ezek a torzulások gyógyulnak, és ismét hozzáigazodnak a tiszta lényetekhez.

Arra lettetek megalkotva, hogy ember-angyalokként éljetek a Földön, örömben, egyensúlyban, tökéletes egészségben. A Földet a ti paradicsomi otthonotokként alkották meg. Azonban fejlődésetek során eltértetek ettől az eredeti tervtől, és DNS-etekbe integráltátok a torzulás, a betegség és a fájdalom lenyomatát. És most, a Forrásból érkező sugárzó szeretet arany lángjában, meggyógyultok, visszatértek eredeti, ember-angyali hatalmatokhoz és tisztaságotokhoz, fényetekhez.

Megértjük, hogy sokan még mindig azzal harcoltok, hogy hogyan teremtsetek bőséget saját életetekben.
A mostani időkben, ahogy a fénykapu kitárul, megvan a lehetőségetek, hogy szívetekbe fogadjátok ezt az Élet-folyót, és hogy álmaitokat torzulás, zavaró hatások nélkül szőjétek. Hiszen szívetek tisztasága és fényessége meghatározza majd teremtéseitek fényességét is. A leggazdagabb és legörömtelibb teremtések azok, melyeket önérdek és haszonvágy nélkül, mindenki legmagasabb javára hoztak létre.

Ti most meggyógyítjátok a testetekkel, a Földetekkel, a Forrással és egymással való kapcsolataitokat.
A következő hónapban egy erős szeretet-erőre fogtok rátalálni, mely elvezet benneteket minden illúzió meggyógyításához és elengedéséhez, és ahhoz, hogy az abszolút igazságot kezdjétek kiárasztani. Amint meggyógyítjátok saját testetekhez fűződő kapcsolatotokat, és elfogadjátok, akik vagytok, ráébredtek, hogy testetek a lelketek földi utazására szolgáló tökéletes jármű. Megtanuljátok, hogyan tiszteljétek a testeteket, hogyan bízzatok gyógyulási és kiegyensúlyozódási képességében. Többé nem fogtok félni a betegségtől és a szenvedéstől, mivel többé nem lesz szükségetek a DNS-etekből ilyen torzult teremtésekre.

Az egészség és életerő lenyomatához igazodva fogtok, szeretetben áradni. Amint meggyógyítjátok a Földhöz fűződő kapcsolatotokat, újra megtanuljátok, hogyan támogat és szeret benneteket a Föld, és hogyan elégíti ki összes szükségleteteket. Örömből és örömmel fogtok összekapcsolódni. Többé nem fogjátok a fájdalom és szenvedés eltorzult tapasztalatait megteremteni, mivel az egyensúlyban lévő szív a szeretet kiegyensúlyozott tapasztalatait alkotja meg.Amint meggyógyítjátok a Forráshoz fűződő kapcsolatotokat, többé nem úgy tekintetek Istenre, mint egy távoli atyafigurára, hanem saját magatokban és valamennyi teremtésben fogtok rálelni a fény forrására. Látjátok majd, hogy Isten férfias, nőies és gyermeki is egyszerre, és a torzulás, félelem nélkül észlelt Isten energiájának csodáján fogtok kacagni. És meggyógyítjátok egymáshoz fűződő kapcsolataitokat is. Ebben az időben érezni fogjátok, hogy szükségetek van a másokhoz fűződő kapcsolataitok kiegyensúlyozására és meggyógyítására. Ahogy összhangba kerültök saját belső igazságotokkal, vagyis Maat-tal, világosan meglátjátok ezt másokban is, és a ti igazságotok összhangba kerül az övékével. Tisztán látjátok majd azt is, hol torzul el az igazság, és hogy ez a torzulás a szeretet és béke fényével gyógyítható.

Intenzív érzéseket és energiákat tapasztaltok meg, amint az egyensúly visszatér és lehetővé válik számotokra Annak, Aki Vagytok, teljes ember-angyali potenciálja megtapasztalása.

2008 májusi energiák
Az újhold május 5-én lesz, és a Bikába esik. A Bikát a Vénusz uralja, mely földjegy és a szépséggel, művészi kifejezéssel és vigasztalással függ össze. A Vénusz bolygó maga is a Bikában lesz ebben a hónapban, ezáltal egy erőteljes kapcsolat jön létre a Nap és a Vénusz között a Szerelem - istennő Házában. Ebben a hónapban az élet kiemelkedő témája lesz a szerelem. Ez egy jó időszak arra, hogy a Földhöz, illetve saját testetekhez fűződő kapcsolatotokat gyógyítsátok. A telihold, 20-án lesz. Ebben az időben Maat erőteljes fénykódjai már teljesen integrálva lesznek a Föld mezőjébe, megengedve az egyensúlyt, békét és prosperitást a Földön. Ez egy erőteljes időszak lesz mindenki számára, aki arra vágyik, hogy a Földön megteremtse az egyensúlyt, összekapcsolódva a béke és szeretet mezőjének megteremtésével, hogy mind a Föld, mind annak népessége érezhesse a harmónia és egyensúly eme örömteli pillanatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése