2008-08-07

8:8:8

2008.08.08. különleges nap.
Kuthumi üzetenéből részleteket közreadok. Legyen mindenki javára a lehetőség. A többi CSAK RAJTATOK áll.

Ez a 8:8:8 ünneplés olyan, ami ki fogja fordítani magából a világot, és fejre állítja, ha mondhatunk ilyet. Olyan ez az ünneplés, ami az új energia olyan szintjét hozza elő, amilyet az emberiség korábban nem tapasztalt. Az ünneplés ezen napján biztosítjuk, hogy a bőség összes ablaka szélesre táruljon minden emberi lény számára, hogy teljesen átölelhessétek az új bőség-tudatosság hatalmas beáradását.

A bőség ezen ünneplése megmutatja az emberiség azon lehetőségét, hogy teljesen elforduljon a szegénység-tudatosságtól.
A 8:8:8 ünneplés ezen időpontjától 2008. december 21-ig azoknak, akik azt választják, hogy megengedik, hogy a szegénység-tudatosság még befolyásolja a gondolataikat, döntéseiket és választásaikat, az akarat erejük végső határaiig kihívásban lesz részük. Ez nem olyan eszközökkel történik, ami valamilyen módon fenyegetést jelentene, ez előkészítő információ számotokra arra, ami van, és olyan lehetőség számotokra és az emberiség kollektív tudatossága számára, amelyet most [már] képesek vagytok birtokba venni. A Te legnagyobb érdeked és az emberiség veled kapcsolatos legnagyobb érdeke, hogy megnyisd most a szívedet, és komolyan kezdj el cselekedni olyan módon, ami biztosítani fogja a jövődet e nagyon erőteljes bőség-tudatosság folyékony rácsaiban.
Sok-sok évig, valójában sok évszázadon át bombázták az emberiséget a szegénység-tudatossággal. A lelkek számára az elsődleges tapasztalat a szegénység volt, a visszaélés, a nélkülözés és a kétségbeesés. A mai napon ez a lenyomat [vagy karakterisztika;] megváltozik.
Most van itt az ideje a spirituális izmaitok edzésének, hogy eddzétek az akaratotokat, a vágyatokat, hogy a valaha legjobb életet éljétek, és [ami] a legfontosabb, ez annak az ideje, hogy lehulljon rólatok az összes szegénység-tudatosság, és koncentráljátok arra a fókuszotokat, hogy visszanyerjétek a gazdagságotok isteni jogát, annak összes fény-formájában.
Nem használhatod tovább azokat a kifogásokat, amelyek a programozásodra és génjeidre [hivatkoznak], melyek a szegénység csapdájában tartanak.
Te vagy a saját egyedi megszentelt lényed. Saját, egyedi akaraterőd van, amely egyedül a tiéd. A genetikai vonaladnak nincs hatalma feletted, mint ahogy volt a régi paradigmában, Te vagy az Új Föld alkimistája, ami a mágiád használatát jelenti, a szeretet hatalmának használatát, és ezzel a mágiával arra utalok, hogy a szeretet ereje a Tantra fénye, a szeretet szövete, hogy manifesztációba hozza az általad keresett mágiát és csodákat.
Kihívásban lesz részetek, melynek során gyorsított tempóban el kell hullatnotok a szegénység-tudatosságot, ezért tehát azt kérdezem, van-e valami, ami ebbe visz be benneteket? Semmi sem hasonlítható ahhoz, ahová tartotok.
Igen, lesznek kihívások, bár ezek a kihívások lehámozzák rólatok [azokat] az illúziókat, melyeket a szegénység-tudatosságotok teremtett, és így mindaz, ami visszatart benneteket, ami a szegénység bármilyen csapdájába ejt eltávolításra fog kerülni, legyen az [akár] gondolat, hozzáállás, személy, szokás vagy függőség. Ismét azt kérdezem tőled – készen állsz-e [mindezt] elengedni, és jobban bízni, mint valaha is, és ezt hangsúlyozom – úgy [bízni] mint korábban soha? Biztosítalak, hogy a jutalom óriási lesz.
Amit tennetek kell most, az az, hogy érezzétek meg, hogy a testetekbe áramlik ez a 8:8:8 vibráció, és tudatosan döntsetek úgy, hogy megnyitjátok önmagatokat és engeditek befogadni.

Még a kihívással szembenézve is tudni fogod, hogy ajándék az előtted álló kihívás, és nem fogod magad a kétségbeesés mélyén találni, ahogy az a múltban megeshetett veled, nem, a Nap teljesen élő lesz a Te oldaladon. Nappal a szoláris fényből fogsz megélni, éjjel a kozmikus fényből, és minden rendben lesz a világodban. Ez a valaha eljött legnagyobb változás a hiedelemrendszerek rácsaiban, és mi tökéletesen megbízunk azon képességetekben, hogy teljes felelősségetek felvállalásával megváltoztassátok az emberiség jövőjét, hiszen isteni jogotok az új föld jómódban, bőségben élő alkimistájának lennetek.
Ünnepeljünk hát együtt, ünnepeljünk közülünk külön-külön és együtt mindenkit, a testben és a nem testben lévő lényeket, egyesítsük eggyé fény és szereteterőinket, és váljunk számottevő erővé, olyan erővé, melyet nem állít meg, nem gátol és nem old fel a szegénység és áldozat-tudatosság semmiféle formája. Teljes erőnkben mellettetek állunk, a teljes energiában és a folyékony szeretet áramlásában.. Ami most van előtted, az soha nem fog újra jönni. Felkészítettünk téged erre az időre, jöjj hát velünk, örvendezz, ünnepelj, táncolj, és éld az életet a végsőkig.
Körülbelül hetvenkét órát fog igénybe venni, hogy ez az energia legyökerezzen a fizikai tested szerkezetében és a fizikai életedben.
Veletek maradunk e 8:8:8 ünneplés időtartama alatt, hiszen ez igazán a legcsodálatosabb és legerőteljesebb ünneplés. Könnyű megváltoztatni az elméteket, egyszerű döntés. Kezdetben nehéz ez, de ahogy gyakoroljátok, a mesterévé váltok. A kulcs az ismétlés.
Engedd meg magadnak, hogy megérezd a most hozzád érkező bőséget a szeretet hatalmán keresztül, a szeretés és a szeretve levés hatalmán keresztül. Érezd a szívedből kisugárzó örömöt, amikor úgy tekintesz az életre, mint olyan lehetőségre, hogy mindazzá válj, amit valaha is elképzeltél, és még többé. Mindig emlékezz rá, hogy mélységesen szeretünk, támogatunk, védünk és kalauzolunk téged, és hogy egyetlen pillanat sincs, amikor egyedül lennél, hiszen mi mind egyek vagyunk, és mindig, minden módon veled vagyunk. Éljetek békében ez is isteni jogotok, és élvezzétek az általatok választott utazást, hiszen ugyanúgy egyedi ez, mint az összes általatok választott inkarnáció.
Én vagyok Kuthumi, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése