2008-08-07

Elvágás

Kurt Tepperwein gyakorlata éppen időszerű a szegénység - tudat letevéséhez. Én pénteken reggel fogom elvégezni, hogy 2008.08.08-án 8 órára kész legyek vele. Fogadni tudjam a Bőség - tudatosságot. Ajánlom mindenkinek. (Lásd a 8:8:8-as előző jegyzetet!)

"Vegyen elő 2 botot, faágat vagy valami hasonlót. Ha szabadban végzi a gyakorlatot, szúrja a botokat 40-80 cm távolságra egymástól a földbe. Ha lakásban van, szúrja őket két virágcserépbe.
Kösse össze a botokat 7 zsinórral, kb. egyenlő távolsággal egymástól. Használhat 7 szalagot is, a csakrák színeinek megfelelően. A 7 szalag a 7 csakrát szimbolizálja. Először válassza ki, melyik bot fogja szimbolizálni önt, és melyik a problémát vagy személyt. (ebben az esetben a szegénység - tudatosságot).

Üljön le kényelmesen a 2 bot elé. Hangolódjon rá a gyakorlatra. Merüljön el saját magában, majd mondja a következőket: "Kérem, hogy a szent áramlat mozgásba induljon. Arra kérem magasabb énemet, hogy a gyakorlattal mutasson meg mindent, ami fontos nekem. Arra kérem tudatalattimat, hogy támogassa ezt a folyamatot, szívjon fel belőle mindent, és változtasson azon, amin változtatnia kell. "

Ezután merüljön el a csendben és képzelje el, hogy a 2 bot között a legalsó szalagon vörös szín áramlik. Tudatosítsa magában, hogy mit lát. Talán megdermedt, alvadt vért. Előfordulhat, hogy a múlt képei vagy érzései bukkannak fel. Engedje meg nekik, hogy teljes mértékben kibontakozhassanak. Ha van rá lehetőség, mondja ki amit észlel, anélkül, hogy leragadna valamelyik jelenségnél. Fontos, hogy mind a pozitív, mind a negatív emlékekkel kibéküljön, hogy elengedje az azokhoz kötődő energiákat, és így minden egyensúlyba kerüljön. Szemlélje külső megfigyelőként a dolgokat. A gyakorlat során el fog jönni a pillanat, amikor a folyamat véget ér, és minden elcsendesül. Az energia mező megváltozik. Talán egy belső tér is kitárul, vagy érezni fogja, hogy a vörös szín újra tiszta formában áll az ön rendelkezésére. Talán azt fogja érezni, hogy minden eltávolodott öntől és béke veszi körül. Ha úgy érzi, hogy a vörös szín megtisztult, vágja szét a legalsó szalagot. Ezután gondoljon a narancssárga színre (kettes csakra), és figyelje, mit idéz ez elő önben. Lehet, hogy koszosnak fogja érezni ezt a színt, vagy múltbeli emlékek bukkannak fel. Hagyja, hogy minden feltörjön, aminek fel kell törnie, és várjon, amíg a narancssárga színt is béke veszi körül, majd vágja el a második szalagot. És így tovább az összes szalaggal, csakrával.

Végül szedje le a szalagokat a botokról, és tegyen félre mindent. Merüljön el a csendben, és a gondolataiban élje át, hogy minden negatív kötődést feloldott. A hajóköteleket eloldotta, így lelkének hajója újra útnak indulhat a tengeren.

Serge K. King azt tanácsolja, hogy az energiák hatékonyabb elengedése érdekében minden egyes színnél mondjuk a következőket:"Legyen bármilyen is a múlt, mindent becsülök, ami eddig szolgált, és ide hozott engem, és szeretettel búcsúzom tőle. Most már szabad vagyok, és a saját utamat járom." Mialatt átvágjuk a szalagokat, érezzük át ezeket a szavakat, érezzük, hogy felszabadulunk, és végül fejezzük ki hálánkat azért a fényért és szeretetért, amely végigkísérte a folyamatot, és segítette szétvágni a szalagokat. "

Az egyes színek a következő területeket szimbolizálják:
1. vörös: biztonság - bizonytalanság, gyökerek - hontalanság, önbizalom, ősbizalom, anyagiak, stb.
2. narancssárga: érzéki örömök - érzéki örömtelenség, kreativitás - a normák fogságában, befogadás - odaadás, stb.
3. sárga: tudás - terhelő meggyőződések, hatalom - alávetettség, félelem, agresszió, féltékenység, düh, stb.
4. zöld: tágasság - szűkösség, szeretet - keménység
5. kék: kommunikáció - elszigeteltség, nyitottság - bezártság, önkifejezés,
6. lila: cél orientáltság - tévelygés, felismerés - korlátoltság, intuíció,
7. fehér: kapcsolat a magasabb síkokkal - kétségbeesés, tudatosság - tudatlanság, világnézeti és spiritualitással kapcsolatos kérdések,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése