Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. szeptember 29., hétfő

Újjászületések

Egyetlen lélek sem jut el a Tökéletes Tudatosságig egyetlen élet során: az Élet Körforgását sokszor végig kell járni, hogy összeadódó hatásuk előidézze a "Teljes Beteljesedést", vagy a Tökéletes Tudatosságot.

Az egyes életidők akkor érnek véget, amikor annak a bizonyos életidőnek a programját vagy küldetését teljesíted.
És az Élet akkor ér véget, amikor majd teljesíted, aminek a megtapasztalásáért ez alkalommal a fizikai világba születtél.

Ekkor mindaz, amit itt végeztél, hozzáadódik az időn keresztül tett többi utazásod eredményeihez, míg végül "minden összeáll", és eléred a Tökéletes Tudatosságot.

A folyamatot teljes egészében akkor végzed be, amikor tökéletesen megtudod, megtapasztalod és megérzed, hogy Ki Vagy Valójában.

És a "rövidebb", nem feltétlenül a "jobb" is. A cél a teljesség, nem pedig a gyorsaság.

Sokan úgy vágnak át az életükön, hogy egy gondolatot sem vesztegetnek arra, hogy az "ösvényükön járnak". Nem tanulnak, nem élnek spirituális életet. Egy szikrányi figyelmet sem fordítanak belső életükre, és nem igyekeznek komolyan felfedezni a tágabb valóságot.

(N.D.Walsch)