2008-09-13

Rend van

Apró jelek arról, hogy rend van:
Ma reggel a Harmonetről a következő érkezett: A mai napomat a beszédesség járja át. Így van, mert ETI konzultációt tartok. Tanítok egész nap, aztán oldás is lesz.

Mellé a Szivárvány kártya került: - Az égi híd e világ és túlvilág között. A hagyomány szerint a mennyek kapujának boltíve. Az összes szín megtalálható benne, így magában hordozza a mindenséget. A kártya üzenete a boldogság, a magasztos eszmék, az áhítat élménye. Olyan áhítaté, amikor eső után kisüt a nap és felragyog életünk egén a szivárvány.
A mai téma többek között a színek hatása, gyógyítás a színekkel, aztán cranio sacral terápia, kineziológia és más csodás módszerek! Ez az anyagrész különösen kedves a szívemnek. Valóban felemelő élmény, hogy összhangban vagyok a Létezéssel. A helyemen tartózkodom és azt teszem, amit kell, és mindezt élvezettel.
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok sok szeretettel!
(Napok óta gyártjuk a jantrákat és sok pozitív visszajelzés érkezik a hatásáról. Hétfőn 11:30-kor lesz telihold. Addig lehet készíteni, aztán 2 hét várakozás, míg újra növő fázisba kerül. Az elkészült jantrákat minden nap lehet és érdemes használni. Erre nem vonatkozik a holdfázis, csak a "megszületésére" és a "felszentelésére". Azért írom le, mert többeknél felmerült kérdésként.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése