2008-10-13

Légzőgyakorlat


Kaptam, ki lehet próbálni:

A feladatot úgy kell elvégezni, mintha víz alá bújnánk.
Vegyünk egy nagy lélegzetet és tartsuk bent addig, amíg erőlködés nélkül tudjuk, majd engedjük ki a levegőt és vele együtt a feszültségeinket is. Nem baj, ha eleinte nem megy a 20 mp. Folyamatosan kell a hörgőket és a légző izmokat megnyújtani, tornáztatni. Ne erőlködjünk, csak lazán végezzük.

20 másodperces légzés szünet a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulási reakciókat indítja be. Pl. krónikus tüdőgyulladás, krónikus hörgő gyulladás, tüdő zsugorodás. Ezek a betegségek gyógyíthatók a legkönnyebben. Mindig ezzel a 20 másodperccel kezdünk, amíg, az influenza tünet meg nem jelenik. Utána emelünk. Erőlködés nélkül végezzük a gyakorlatot.

30 másodperces légzés szünet az emésztőrendszer, orr – fül - gége betegségek, gyomorfekély, krónikus bélgyulladás, aranyér, orr - arcüreggyulladás, mandulagyulladás betegségeket szünteti meg.

40 másodperces légzés szünetnél kezd elmúlni (vese, máj, ízületi, húgyúti panaszok, hormonális és immunzavarok, allergiák és daganatok).

50 másodperces légzés szünetnél az anyagcsere már oly mértékben felgyorsul, hogy a szövetek elkezdik a regenerálódást. A bőr puhább és simább lesz. Eltűnnek a ráncok. Fiziológiai megfiatalodás megy végbe a szervezetben. Regenerálódik az immunrendszer, megsemmisül minden parazita, több baktérium, gomba és vírus.
60 másodperces légzés szünetnél a következő idegrendszeri károsodások múlnak el: epilepszia, szklerózis, agy-, koponya traumák.
Ha jól végzi a gyakorlatot 2-4 héten belül egy furcsa influenza tünet jelentkezik, fájnak az izmok, a nyálkahártya beduzzad. 1-3nap és elmúlik. Nem kell megijedni. Folytatni kell tovább. Amikor az ember átlépi ezt a határt, különös energiákat kezd kibocsátani magából. Szeméből különös hipnotikus fény sugárzik.
NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!
Ez a belső energia gyógyító hatással bír. A súlyos betegségekben szenvedő emberek sokkal céltudatosabban végzik a légző gyakorlatokat, és minden utasítást betartanak, ami a gyógyulásukat szolgálja. Ez azért is van így, mert más hatékony gyógymódot nem találtak eddig nekik.
Kizártnak tartom, hogy a légzés mikéntjétől meggyógyulna bárki is, de energetizál, odafigyel önmagára a sérelmei helyet, stb. Nem árt kiegészítő!!!! terápiaként. Ezért is tettem közzé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése