2008-12-10

Koncert

Kedves Barátaim!
Sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe a következő szertartást:
JESZENSZKY ISTVÁN ÉS BARÁTAI KARÁCSONYI KONCERTJE A LIGET SZÍNHÁZBAN
2008. DECEMBER 19. (PÉNTEK) 19:00
CÍM: Liget Színház, 1146 Budapest, Cházár András u. 13. színházterem
A Fény és Szeretet ünnepén István ajándéka, hogy áthozza az őshangokat a csillagokból.
A Gyógyító hangok a végtelen kozmikus csendben születnek, betöltve a gyönyörűen fénylő világ minden egyes részét. Tedd önmagadat alázatossá, hogy megérinthessen az Isteni szeretet harmóniája. Légy te a teremtő csend, mely békét és örömet hoz a szomjúhozóknak. Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.
A Művész hangszer tudása szinte egyedülálló Európában, melyet 3 szólamú ősi gyógyító énekhanggal kísér, mint ahogy ezt az Egyiptomi főpapok a Hathorok is tették beavató szertartásokon.
Lemezein egy ősi szakrális hangzásvilág jelenik meg, amely helyreállítja a test és a lélek megbomlott egyensúlyát, s már néhány percnyi zenehallgatás után rendeződik a testvíz kristályszerkezete és felfrissültebbnek, kipihentebbnek érezzük magukat.
A koncerten számos különleges, Magyarországon még alig ismert hangszer mutatkozik be, az eredeti indiai húros sarod és ütős hangszerek társaságában arab és afrikai dobok, tibeti tálak, kínai varázstál szólalnak meg.
Jegyek elővételben kaphatók a Golden Roads utazási irodában )Bp, 1054, Arany János u. 26-28 (Bankcenter), ára: 2500 Ft.
Jegyek a helyszínen: 3000 ft.
Jeszenszky István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése