Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. április 27., hétfő

Az oldás lényege

Tudatos elménk bármely adott pillanatban alig több, mint 15 információegységet képes figyelembe venni, míg tudatalattink információegységek milliárdjait tárolja. Nyilvánvalóan a tudatalatti tehát a nagyobb operációs rendszerünk.
Az élet értelme az, hogy feleszméljünk, hogy teljesen tudatossá váljunk. Meg akarjuk tisztítani tudatalattinkat minden korlátozó vagy negatív programozástól, hogy elmerülhessünk abban az isteni áramlásban, mely varázslatot és csodákat hoz nekünk.
Mindig azt vonzod magadhoz, amit tudat alatt megfelelőnek vélsz önmagad számára.
Ha meg akarod kapni, amire vágysz, a bensődben meg kell tisztulnod a régi programjaidtól. Míg ezt meg nem teszed, nem fogod megkapni azt, amire állításod szerint vágysz: helyette tudatalatti
vágyaid fognak teljesülni.
(Eddig oldásokkal tisztítottunk, most a Nelson géppel is lehetséges a szembesülés. A gép ebből a szempontból könyörtelen. Nem lehet átverni, azt hazudni önmagunknak, hogy már elengedtünk dolgokat, sérelmeket, régi beidegződéseket. Annyira élvezem, hogy visszaigazol sok mindenben!)