2009-04-23

MitoSan

A MitoSan készülék orvosi készülékként engedélyezett és az Európai Unió legfrissebb jogi előírásainak eleget tesz. Fizikai és biofizikai megfigyelések eredményeire támaszkodva fejlesztették ki. Ezáltal lehetőség nyílik rendkívül széles, mérhető frekvenciájú spektrumok gyógyítási célra való alkalmazására.

A különböző frekvencia spektrumok a természetes környezeti sugárzás meghatározott biológiai befolyással bíró részeinek szimulálására szolgálnak. A különböző MitoSan programok mind az elektromágneses mezők biológiai rendszerekre gyakorolt hatásáról szóló kutatási anyagokra, mind pedig a gyógyításban résztvevő szakemberek tapasztalataira épülnek. Több mint 100 indikációra létezik terápiás program.

A terápiás jelek nem egyedi frekvenciák, hanem terápiás spektrumot alkotnak. A széles frekvencia tartomány 1Hz-től 4GHz-ig terjed, a térerősség 10-4 és 10-9 Watt/négyzetméter.

A megbetegedések a test sejtjeinek kisebb-nagyobb energiahiányával járnak, ami gyakran akadályozza a kezelés kívánt sikerének elérését. A kezelési eljárások csak akkor lehetnek teljes mértékben hatékonyak, ha a szervezet aktív sejtenergia bevezetésével újra "fel van töltve".

A MitoSan-készülékkel, amely mérhető, a természetet utánzó elektromágneses jeleket állít elő, és azokat biotródák (rugalmas terápiás szalagok) segítségével a betegekre vezeti, a szervezet visszanyeri hiányzó energiáját. Itt 1 Hz alattitól néhány milliárd Hz-ig terjedő frekvencia spektrumokról van szó, amelyek önszabályozásra serkentik a sejteket és szerveket, ily módon aktiválva az öngyógyító erőket és az immunrendszert.


A terápia hatásai:

- a méregtelenítés

- a reakciógörcsök megszüntetése

- a gyógyulási folyamatok elősegítése és fokozása

A vitális tér terápia révén nagy mennyiségben oldódnak ki a testben salakanyagok, mérgek, amelyeket eddig a szervezet zsírban tárolt. Ezért fontos, hogy sok vizet fogyasszunk a kezelések után. Nem folyadékot, kifejezetten vizet, mert csak ez tudja kimosni a testből a mérgeket, és a vizelettel kiüríteni.

A fokozott kiválasztáshoz sok energiára van szükség, amit nyers zöldségekből és gyümölcsökből tud a szervezet kinyerni. Ha nem táplálkozunk sokoldalúan, érdemes vitaminokat és más táplálékkiegészítőket is fogyasztani. Nem árt tudni, hogy a nikotin, alkohol és koffein mind akadályozzák a vitaminok felszívódását.

Fontos még a friss levegőn történő mozgás, séta. Esetleg a Vibrotréner géppel lehet kombinálni a nyirokrendszer serkentését.

Hasznos lehet még, ha szaunázunk, sófürdőt veszünk, masszázsban is van részünk.

A szervezet aktiválása után a pihenésről is gondoskodnunk kell. Az alvás alatt beindulnak az öngyógyító folyamatok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése