2009-06-12

Ezüst kolloid


Ismét találkoztam valamivel, amit meg akarok osztani Veletek. Saját magamon tapasztaltam a kedvező hatását. Ahol most dolgozom, a kezembe nyomták. Olcsó, viszont rendkívül hatásos és sokoldalú. Íme:

Az ókori görögök és rómaiak már felhasználták az ezüst jótékony hatását: ezüst edényekben tartották italaikat, melyek így hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára. Az orvosi kutatások fényt derítettek az ezüst és a szervezetünket védő immunrendszer közötti szoros kapcsolatra.
Orvostudományilag bizonyított, hogy az ilyen kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Az antibiotikumok legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képesek elpusztítani, az ezüstkolloid viszont közel 650-et. Emellett igen hatásos csontregeneráló is, 50 %-nál gyorsabb csontgyógyulást eredményez, továbbá elősegíti a bőr és más finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen is tartja azokat.
Számos orvosi tanulmány irt a kolloid ezüst egyéb gyógyító hatásáról többnyire fertőző vagy vírusos betegségek pl. AIDS, herpesz, gombásodás, candida, szifilisz, az őzkullancs okozta Lyme betegség stb. esetében, sőt több esetben még a rák ellen is sikeresnek bizonyult: Dr. Robert O. Becker – aki egyszemélyben volt a beteg és a gyógyító – állítása szerint a rákos sejtek nem pusztultak el a gyógyulás során, hanem regenerálódtak és visszatértek a normális sejtek sorába. Többen megerősítették azt az állítást, mely szerint az immunrendszer munkájának hanyatlása összefüggésbe hozható a test ezüsthiányával.

Alkalmazható belsőleg:
Allergia, szénanátha esetén, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra, külsőleg bőrbajoknál.
Külsőleg:
pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések (pl. lábon), szemgyulladásnál (pl. kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, herpesznél, szemölcsökre, égés-fagyás esetén – az USA-ban a legtöbb égésklinikán csak ezt használják.
Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületek, pattanásokat, szúnyogcsípést. Hajmosóvízbe, öblítővízbe vagy fürdővízbe is alkalmazható. Kiváló a hűtőszekrény szagtalanítására is.
Ideális élelmiszertartósító: gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Növényi fertőzésekre is permetezhetünk, és talajfertőtlenítésre. A gyümölcs, a termés permetezés után is azonnal fogyasztható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése