2009-08-12

Sorlara üzenetéből részletek


A MEGFELELŐ IDŐBEN – MEGFELELŐ HELYEN, Fő Kereszteződési pontja régi- és új világunk térképének. Ez az áthelyezési pont régi és új környezetünk között. Ha egyszer megérkezünk ide, magunk mögött hagyjuk a régi világot, és teljes valónkban leszünk képesek működni új környezetünk, új világában. Ez az, amiért ez a folyamat annyira mélyreható, és legtöbb erőfeszítésünket igényli.

Minél közelebb kerülünk a MEGFELELŐ IDŐBEN – MEGFELELŐ HELYEN középpontjához, annál mélyebb a tisztulási folyamat. Nyilvánvalóvá kell válnia, hogy be kell fejeznünk a régit, hogy el tudjuk kezdeni az Újat. És pontosan ez az, ami történik. A régi és elévült dolgok erőteljes átalakulási zónáján utazunk át, az Újba és Igazba. Világok között sétálunk, elhagyva a régit magunk mögött, és szilárdan lépünk be az új, megszületőben levő világba.
Ha először az alapvető ráhangolódás/hozzárendeződés nélkül próbáljuk erőltetni az előttünk lévő utat, a körülmények nem lesznek a megfelelő pozícióban mikor előre lépünk, és teljes erőfeszítésünk sem lesz elég ahhoz, hogy vágyott célunkhoz juttasson minket -- a helyhez, ahol Legvadabb Álmainkon is Túlmutató Vágyaink beteljesülhetnek.
Ha először hozzáigazodunk a Megfelelő Időhöz – Megfelelő Helyhez, minden egyes szükséges alkotóelem a megfelelő helyen lesz számunkra. Szándékunknak teljesen tisztának kell lennie, időzítésünknek kifogástalannak. Csak akkor fognak a beteljesülés és siker kapui megnyílni számunkra. Így majdnem erőlködés nélkül jutunk el új környezetünkbe.

Amióta csak Augusztus elkezdődött, úgy érezni, mintha egy óriási hullámvasút kezdetén lennénk, felfelé azon a hosszú meredek emelkedőn… lassan… lassan… lassan. Mostantól bármelyik pillanatban fogjuk elérni az első emelkedő tetejét, egy nagyon vad utazás veszi kezdetét, mely teljes egészében új környezetünk felé katapultál minket.
Most a várakozás hatalmas érzete az, mely mindenre hatással van. Úgy érezni, mintha valami új, bámulatos és teljesen váratlan dolog lenne a közelben. Nem egészen látjuk, de erősen érezhető.

A TISZTA SZÍV SZERETET rezgése minden nap erősebbé válik. Szétárad az egész bolygón. Ez végtelenül erősebb SZERETET, mint bármi, amit előzőleg meg tudtunk tapasztalni. Tiszta és igaz. Felold mindent, ami hamis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése