Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. augusztus 12., szerda

Sorlara üzenetéből részletek


A MEGFELELŐ IDŐBEN – MEGFELELŐ HELYEN, Fő Kereszteződési pontja régi- és új világunk térképének. Ez az áthelyezési pont régi és új környezetünk között. Ha egyszer megérkezünk ide, magunk mögött hagyjuk a régi világot, és teljes valónkban leszünk képesek működni új környezetünk, új világában. Ez az, amiért ez a folyamat annyira mélyreható, és legtöbb erőfeszítésünket igényli.

Minél közelebb kerülünk a MEGFELELŐ IDŐBEN – MEGFELELŐ HELYEN középpontjához, annál mélyebb a tisztulási folyamat. Nyilvánvalóvá kell válnia, hogy be kell fejeznünk a régit, hogy el tudjuk kezdeni az Újat. És pontosan ez az, ami történik. A régi és elévült dolgok erőteljes átalakulási zónáján utazunk át, az Újba és Igazba. Világok között sétálunk, elhagyva a régit magunk mögött, és szilárdan lépünk be az új, megszületőben levő világba.
Ha először az alapvető ráhangolódás/hozzárendeződés nélkül próbáljuk erőltetni az előttünk lévő utat, a körülmények nem lesznek a megfelelő pozícióban mikor előre lépünk, és teljes erőfeszítésünk sem lesz elég ahhoz, hogy vágyott célunkhoz juttasson minket -- a helyhez, ahol Legvadabb Álmainkon is Túlmutató Vágyaink beteljesülhetnek.
Ha először hozzáigazodunk a Megfelelő Időhöz – Megfelelő Helyhez, minden egyes szükséges alkotóelem a megfelelő helyen lesz számunkra. Szándékunknak teljesen tisztának kell lennie, időzítésünknek kifogástalannak. Csak akkor fognak a beteljesülés és siker kapui megnyílni számunkra. Így majdnem erőlködés nélkül jutunk el új környezetünkbe.

Amióta csak Augusztus elkezdődött, úgy érezni, mintha egy óriási hullámvasút kezdetén lennénk, felfelé azon a hosszú meredek emelkedőn… lassan… lassan… lassan. Mostantól bármelyik pillanatban fogjuk elérni az első emelkedő tetejét, egy nagyon vad utazás veszi kezdetét, mely teljes egészében új környezetünk felé katapultál minket.
Most a várakozás hatalmas érzete az, mely mindenre hatással van. Úgy érezni, mintha valami új, bámulatos és teljesen váratlan dolog lenne a közelben. Nem egészen látjuk, de erősen érezhető.

A TISZTA SZÍV SZERETET rezgése minden nap erősebbé válik. Szétárad az egész bolygón. Ez végtelenül erősebb SZERETET, mint bármi, amit előzőleg meg tudtunk tapasztalni. Tiszta és igaz. Felold mindent, ami hamis.