2009-10-28

Szexuális ébredés

Az első 7 esztendő eltelte után kezdődik a 14 éves korig tartó második ciklus, mely új elemekkel gazdagítja a gyermek életét. Kezdi megtapasztalni a szexuális energiák első moccanásait, ám ez még csak egyfajta próba.
A gyerekek találkoznak, elvegyülnek és játszadoznak egymással, megismerik egymást. És ez egymagában hozzásegíti az emberiséget, hogy levetkőzze perverzióinak 90 %-át. Ha egy 7-14 éves gyereknek megengedik, hogy együtt legyenek, együtt ússzanak, meztelenkedjenek egymás társaságában, akkor a perverziók és a pornográfia 90 %-a egyszerűen eltűnik. Ha egy fiú olyan sok meztelen lányt látott, ugyan milyen érdeklődést kelthetnének benne a Playboyhoz hasonló magazinok? Ha egy lány olyan sok pucér fiút látott, véleményem szerint maradéktalanul kielégül, és egyszerűen eltűnik a másik nemmel kapcsolatos kíváncsisága. Természetes módon nőnek fel egymás társaságában, nem két külön állatfajként.
A gyereknevelés jelenlegi módszereivel jóformán a gyerekek egész életét elfuseráljuk. A szexuális szárnypróbálgatás 7 esztendeje elengedhetetlenül szükséges számukra. Próbálniuk kell eljövendő életük szerepeit, fel kell készülniük rá. Hiszen semmiféle veszélyt nem rejt, semmiféle problémával nem jár, ha a gyerek szabadságot kap fokozódó szexuális energiájának felfedezésére anélkül, hogy elítélnék vagy elnyomnák.
Mégis pontosan ezt művelik vele. nagyon különös világban élsz. Magad is a szex gyümölcse vagy, a szexualitás lesz életed hajtóereje, és a gyermekeid is a szexuális aktus révén születnek majd világra - és mégis a szex a legmegbélyegzettebb dolog, a legnagyobb bűn. Az összes vallás lankadatlanul ezzel a marhasággal tömi a fejed.
Az emberek szerte a világon teli vannak az elképzelhető legrothadtabb vágyakkal, éspedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem hagyták őket természetes módon felnőni. Nem adtak módot nekik arra, hogy elfogadják önmagukat. Mindnyájan kísértetté váltak. Nem hiteles, valódi emberek, csupán árnyai annak, akikké lehettek volna.
Nem alakultak volna ki beteges hajlamaid, és nem jutnának eszedbe mindenféle különös dolgok. Inkább nagyon is természetesen érintkezel majd a másik nemmel, és a másik nem is veled. Nem ütközöl gátló tényezőkbe, és semmi rosszat nem művelsz senkivel. A lelkiismereted tiszta lesz, hiszen senki nem ültetett el a fejedben elképzeléseket arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen: így egyszerűen önmagadként létezel.
(Osho: Szerelmesen)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése