2009-10-02

Tanács


"Hagyd a rossz híreket FIGYELMEN KÍVÜL! Ne olvass vagy hallgass rossz híreket az újságokban, rádióban vagy a TV-ben! Sajnos a rossz hírek, pletykák és rémhírek hallgatása nem hoz semmi jót a számodra. Rá fogsz jönni, hogy a tömegtájékoztatási eszközök arra specializálták magukat, hogy halálra rémítsenek!
Amikor ezt megérted, akkor csak a jó hírekre leszel vevő! Hidd el, ott vannak körülötted, és a jó hír jó hírt hoz!
Következetesen ragaszkodj legalább napi egy jó hírhez! Figyelj rá, hogy a barátaidnak, alkalmazottaidnak és kollégáidnak naponta legalább egyszer mondj valami jó hírt!
Egyszer tanácsot adtam egy ügyfelemnek, aki nem tudta, hogy milyen reklámot küldjön ki. Aggódott, hogy az ügyfelei terhesnek érzik az e-mail hírleveleket, amiket kéthetente küldött ki nekik. Azt mondtam: “Duplázd meg! Küldj ki nekik jó híreket!” Megfogadta a tanácsom, és elégedett vevői siker történeteit kezdte el heti rendszerességgel kiküldeni 20.000 főt számláló címlistájára. Soha senki nem panaszkodott többet – és ő “láss csodát” elkezdett több pénzt csinálni!
Tehát, terjessz jó híreket a környezetedben, a magánéletben és a munkahelyeden! Javasold a körülötted élő embereknek is ugyanezt! Vedd magad körül olyan emberekkel, akik jó hírek forrásai – és rövid időn belül nagy változást fogsz tapasztalni a munkádban és az életben!
Én a következő alapelvvel szeretek élni: “Napi egy jóhír a legjobb gyógyír!”
Sajnálattal tapasztalom, hogy számomra kedves emberek is terjesztik a rémhíreket. Most a "kínai szervkereskedelem" a sláger. Könyörgöm, ne terjesszétek ezt a butaságot. Hallgattam egy rádióadást erről, csaknem 3 éve megy ez, mindig más-más várost célozva meg. Így akarják a "magyarok" megvédeni a hazai piacot. Szánalmas baromság!
De szoktak más sláger rémhírek is terjedni. Ezeket én soha nem adom tovább. Ne teremtsd és ne vonz be rémségeket az életedbe, mert azzal a környezetedet is szennyezed!
Ugyanennyi energiával valami értelmeset és kellemeset is lehet teremteni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése