2009-11-15

Zöld tea kivonat EGCG


Zöld tea kivonat (EGCG) számos olyan összetevőket tartalmaz, köztük flavionid katechinu, amely magas antioxidáns hatású és számos más jótékony egészségügyi hatására is fény derült. Késlelteti az öregedést, javítja az anyagcserét és segít a méreganyagok közömbösítésében.
Képes megakadályozni a rák fejlődését és a vérrögök képződését. A káros napsugarak elleni védelmet nyújt hozzájárulva az egészséges megjelenéshez és a szép bőrhöz. Segít csökkenteni a testsúly tömeget, előmozdítja a zsírégető hatásokat, normalizálja a vércukor-és inzulinszintet.
A zöld tea kivonat (EGCG) elősegítheti az egészséges bőrképlet kialakulását. Egyrészt megakadályozza a bőr öregedését, így az puha és bársonyos marad. Ezen kívül antioxidatív hatású vitaminokat tartalmaz, valamint katechineket.

Kiderült, hogy az EGCG az elhalófélben lévő bőrsejteket is újra élettel telivé teszi és megakadályozza a hegképződést. Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy a zöld tea kivonat hozzájárul a bőr képének és szerkezetének javulásához.
Serkenti a bőr vitalitását, megakadályozza a ráncok kialakulását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése