2010-01-01

Totó családi napközi

Most kaptam levelet egy számomra különösen kedves családtól. Abban a házban kézzel fogható a szeretet. Boldogan látom, hogy a lányok álma testet öltött. Megvalósult a családi napközi, kézműves tevékenységek oktatásával. A Budaörsön lakó gyerekeknek mostantól varázslatos lehetőségeik vannak.

A kert maga a paradicsom!


A földszinti házrészt átalakították napközinek.
Nagyon sok fotó látható még a honlapjukon:
www.totonapkozi.hu
Érdemes a képeken kívül a küldetésükről is olvasni.
És íme, a három tündér:

"Hárman óvjuk és neveljük a ránk bízott gyerekeket, két testvér: Babi, Linda és az anyukánk: Gizita.
Szakmai vezetőnk Linda. A diploma megszerzése után a budaörsi Szent Vince Római Katolikus Óvodában dolgozott óvónőként. Mai napig foglalkozik kisgyerekek játékos zenei fejlesztésével, tehetséggondozásával.
Az óvónők kórusát vezeti időnként gyermekkórus bevonásával.
Babi és Gizita textilművészi és kézműves-népművészeti oktató végzettséggel rendelkeznek, óvodákban, iskolákban és felnőtteknek tartottak képzéseket, tanfolyamokat.
Szívügyük a hagyományőrzés, a népi játékok, a kreatív önkifejezési formák, a technikák megismertetése, az alkotás örömének átadása."
Igazán színvonalas, szerettetteli légkörben vigyáznak a gyerekekre. Mindenkinek szívből ajánlom őket. Annak is érdemes ellátogatni az oldalukra, aki nem érdekelt a gyermekmegőrzésben. Szép és jó kezdeményezést mindig érdemes látni. Jó a szemnek és jó a léleknek is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése