2010-02-25

Megfontolt teremtés titka

Amikor túlterheltnek érzed magad, nem találhatnak rád azok a körülmények és emberek, akik segíthetnének megszabadulni a túlterheltség érzésétől, és te sem találhatsz rájuk. Akkor sem akadhatsz rájuk, ha nagyon keresed őket. Akik pedig eljönnek, nem segíthetnek rajtad, hanem csak tovább növelik túlterheltséged érzését.
Ha úgy érzed, rosszul bánnak veled, a méltányosság elkerül. A rossz bánásmód megfigyelése, majd az e megfigyelésed miatt kibocsátott rezgésed meggátolja, hogy eljusson hozzád bármi, amit igazságosnak tekintenél.
Ha csalódottságba vagy félelembe süllyedsz, mert nem állnak rendelkezésedre az anyagi források, amelyekre meggyőződésed szerint szükséged lenne, a forintok - vagy a forintokat elhozó lehetőségek - mindvégig el fognak kerülni... nem azért, mert te rossz vagy, netán méltánytalan rájuk, hanem mert a VONZÁS TÖRVÉNYE a hasonló, nem pedig az eltérő dolgokat illeszti össze.
Ha szegénynek érzed magad - csak olyan dolgok juthatnak el hozzád, amelyek a szegénység érzetét keltik. Ha gazdagnak érzed magad - csak olyan dolgok juthatnak el hozzád, amelyek a gazdagság érzetét keltik.
Ez a törvény következetes, ha pedig figyelmet fordítasz rá, az élettapasztalatokon keresztül megtanítja neked, hogyan működik.
Ha emlékszel rá, hogy annak a lényegét kapod, amiről gondolkozol - és észreveszed, hogy mit kapsz - megismered a Megfontolt Teremtés titkát.
(Esther és Jerry Hicks)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése