2010-02-02

ROHAN Hobbilovas Sportegyesület

A magyar filmgyártás romokban hever, és pár ezer remek szakember tudása kihasználatlanul stagnál. Sokan már eltávoztak, rengetegen depressziósak lettek, hiszen mi a feszített munkatempóhoz szoktunk, nem a tétlenséghez.
De néhányan valamilyen egészen más területen találtunk magunkra. Így van ez egy nagyon kedves régi kollégámmal is. Ő a lovakkal kezdett foglalkozni. A "suttogó módszerrel" dolgozik, és nehezen kezelhető, zárkózott, esetleg "fogyatékos" gyerekkel is örömmel boldogul. Ajánlom szeretettel mindenkinek!
Most különösen nagy élmény a hóban lovagolni! Míg élek nem fejeltem el a csíkszentdomokosi szánkózást a hatalmas hóban!

Vecsésen a Dobrovitz Lovasfarmon ajánlunk lovaglási lehetőséget. Szeretnénk, ha egyre többen megismernétek, vagy gyakorolnátok ezt a királyi sportot. A lovaglás gyönyörűséget okoz a testnek és a léleknek egyaránt. Szerezzetek tapasztalatokat a futószáras gyakorlatoktól a tereplovaglásig. Fejlesszétek életerőtöket, önbizalmatokat, javítsatok testtartásotokon, megjelenéseteken! Vegyétek észre és óvjátok környezetünket a benne élő állatokat és növényeket! Arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat kedvező, sporttársi árakon vehessétek igénybe.
ÉRDEKLŐDJETEK: a sziszi53@hotmail címen !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése