2010-03-11

Asztrozófia

Végre december óta egyenesbe fordul a Mars. Az ember azt remélné, hogy az akarati dolgok most majd könnyebben mennek. Belenéztem a nyári helyzetbe, és úgy gondoltam, jobb, ha figyelmeztetek mindenkit.
Júliusra a Mars utoléri a Szaturnuszt, így most ő fogja korlátozni az egós dolgokat. És szemben az Uránusz feszítő ereje robbant rá az együttállásra. Ráadásul a Plútó, mint legerősebb hatás középről támadja a "szembenálló feleket".
Mindenkinek meg van a szabad választása, hogy melyik szinten, "emeleten" akarja megélni a helyzetet. Fizikai síkon nem sok jót ígér: nagyon durva, kemény tanítások lesznek. Érzelmi vonalon sem könnyebb, mikor a saját akarat korlátozva van, hirtelen pofonok ébresztik rá az embert a kötelező változtatásra, és az elengedés / átalakulás tanulása is sokaknak fájdalmas lecke.
Én inkább a spirituális / szellemi síkot választom:
Az lényeges, hogy olyan dolgokat AKARJUNK, ami nem csak nekünk, hanem a többieknek is jó, előnyös. (az Én és az Egész konfliktusa)
A másik szempont, hogy nyitottak legyünk az elengedésre, átalakulásra. Az élet lüktet, változik, Ha valahol ellenállunk, törvényszerű a törés.
A Szaturnusz miatt érdemes odafigyelni a pontosságra, az adott szó betartására. Ha jelentkezel valahová, és számítanak rád, ne mond le az utolsó pillanatban. Hangsúlyt kap a szorgalom, kitartás, összeszedettség, hűség, precizitás, józanság, felelősség, belső tartás.
Emlékeztek a Mézga családra? A köbüki mindig küldött a jövőből valami hasznos dolgot, de mindig kitört az ablak. Érdemes kinyitni előtte. Ha a fentiek alapján viselkedünk, "kinyitottuk az ablakot", nem kell, hogy betörje.
Az Uránuszhoz tartoznak a következő módszerek: vizualizációs gyakorlatok, tarot, számmisztika, asztrológia, energia gyógyítás, meditáció, stb. Ezeket rendszeresen alkalmazva már a kezünkben van az Uránusz, nem kell ránk robbannia.
A Reiki a "legyen meg az Egész akarata". Legalábbis az a fajta reiki, amit én képviselek. Nem mi irányítjuk, csak küldjük magunkon keresztül az energiát, és teszi ami akkor és ott a legjobb az összes érintettnek. Ha ezt rendszeresen megéljük, nincs gond a Plútóval. Fejet hajtunk az Egész akarata előtt.
Sok koncentrációs és kontemplációs gyakorlatot fogok végezni még.
A nyár végén és szeptember első felében 5 bolygó lesz retrográdban! Ez most a kemény tanulás nyara lesz! De ahogy elnézem a világi történéseket, nagyon ráfér az emberiségre egy kis fegyelmezés.
Rengetegen "szennyezik" a közös rezgéseket a félelmeikkel, a válságosdi játékkal, a panaszkodásukkal, tehetetlen depressziójukkal. Ki kell takarítani a "levegőt". Fel kell rázni a tömeget, hogy ébredjenek végre a tudatára annak, hogy maguk teremtik a körülményeiket.
Mindenkinek sok szeretettel kívánok rengeteg energiát, sok türelmet és legfőképpen éberséget erre az időszakra is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése