2010-03-21

Tévedés

Sohasem alakulhat ki olyan helyzet, amelyből nincs kiút. Sőt, ezer meg ezer keresztülvihető lehetőség kerül az utatokba, de a legtöbb ember továbbra is a hiány nézőpontját választja a különböző helyzetekben, amíg végül egy nem kívánt helyzetben találja magát, amelyben úgy tűnik számára, hogy nincs több lehetősége.
Az időnek és a fizikai erőfeszítésnek nincs köze az anyagi sikerekhez.
Megkapod, amire gondolsz!
A pénz kérdésében voltaképpen 2 dologról beszélhetünk:
1. pénzről, bőséges mennyiségű pénzről, a szabadság érzéséről, és a bőséges mennyiségű pénz biztosította gondtalanságról.
2. a pénz hiányáról, a távolról sem elegendő mennyiségű pénzről, a pénzhiány miatti félelemről és csalódottságról.
Az emberek gyakran azt hiszik, hogy ha azt mondják: "Több pénzt akarok!" - akkor pozitív előjellel beszélnek a pénzről. De amikor pénzről (vagy bármi egyébről) beszélsz, és közben félsz vagy szorongsz, akkor nem a pénzről beszélsz, hanem arról, hogy nincs elég belőle. Ez pedig fontos különbség, mert az előbbi elhozza a pénzt, míg az utóbbi távol tartja.
Sok ember csupán azért állandósítja életében a "nincs elegendő" tapasztalatát, mert gondolatai nem lépnek túl tényleges tapasztalataikon. Ha a pénz hiányát tapasztalják meg, és tudatában vannak ennek, gyakran beszélnek róla, így ebben a helyzetben rögzítik magukat.
Ha továbbra is arra figyeltek, ami van, nem jön el a vágyott minőségi változás. Ha csak azt vagy képes meglátni, ami van, akkor a dolgok nem javulnak.
.
Ha alapvető változást akarsz előidézni életed tapasztalatában, alapvetően más rezgéseket kell sugároznod, ami azt jelenti, hogy olyan gondolataidnak kell lenniük, amelyek más érzést váltanak ki.
.
Ha küzdesz, küzdesz, küzdesz, annak sosincs jó vége. Ez ellentmond a Törvénynek. "Majd ha odaérek, boldog leszek." - ez nem célravezető hozzáállás. Mert amíg nem vagy boldog, nem érhetsz oda. Ha előbb elhatározod, hogy boldog leszel - akkor oda fogsz érni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése