2010-05-15

Május 28-án 10 milliószoros nap lesz!

Aki még nem tudja, mit jelent ez:

Évente 4 ilyen nap van a tibetiek szerint. Már jó 10 éve figyelem, és valóban nagyon működik.
.
Eleve minden telihold és újhold napja százszoros karmikusan. Tudod, ilyenkor több a bűnözés, a baleset, a szülés, a műtéti komplikáció, stb. Mivel a Hold a Földön lévő vizeket uralja (ld. ár-apály), a mi testünk nagyobb része is víz. Tehát az emberekre is erős hatással van. Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk. Tehát egy „jó szó" is százszorosan hat, de egy negatív élmény is. Minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Ez a karma. Tehát ezeken a napokon jobban érdemes figyelni a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre és a mulasztásainkra is. A legtöbb – természettel harmóniában élőbb - ember ilyenkor nem tud mélyen aludni. Szerencsére, mert ilyenkor nem durmolni kell, hanem meditálni. Az ilyenkor feltett kérdések is mélyebbre / magasabb szintre jutnak.
Ez havonta 2 alkalom.
Viszont van a 4 nagy nap, mikor „10 milliószorosan" száll vissza minden, amit ekkor teszünk. Sok éve látom, hogy apró kis dolgok lesznek „utolsó cseppek" a pohárban. De pozitív értelemben is így hat.
Most Csíkszentdomokoson leszek, nem tudunk Tarra menni, de mindenkinek sok sikert kívánok a jeles nap kiaknázásához!

2 megjegyzés:

  1. Más helyeken azt olvastam, hogy május 27.-én lesz. Most akkor melyik a helyes dátum?

    Szép napot!
    Gábor

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ők automatikusan adják tovább a tibeti naptárat, de mivel nem értenek az asztrológiához, nem száolnak azzal, hogy mi nyugatabbra vagyunk, és nálunk ez már átesik a következő napra.
    Tekintettel, hogy a Hold fázisait kell követni, és minden évben más napokra esnek ezek a jeles napok.

    VálaszTörlés