2010-08-13

Barátság


"Észrevettem, hogy te és Seth, nagyon jól megvagytok egymással. Ennek örülök.
- Így van. Soha nem nevettem még senkivel ennyit. Ez furcsa. Ő nem olyan, mint a többiek, akiket eddig ismertem. Komoly, de mégis vicces. Udvarias, de ugyanakkor mulatságos, és jókat lehet játszani vele. Nehéz élete van otthon, de velem mindig vidám és könnyed. Egyszerűen megfejthetetlen.
Ő egyike azoknak a lényeknek, akik megtanultak a pillanatban élni. Ahelyett, hogy cipelné a terhét annak, ami a múltban történt, átadja magát a te jelenléted örömének. Ő is szeret veled lenni.
- Elmondta neked? - kérdezte csodálkozva Sara, de máris nevetett, mert rájött, butaságot kérdezett. Salamonnak nem kellett beszélnie valakivel, ahhoz, hogy tudja, az mit gondol vagy érez.
Seth nagyon vágyik rá, hogy jól érezze magát. És veled lenni jó neki. A legjobbat hozod ki belőle.
- Szeretném is. Bár soha nem gondoltam erre. Csak úgy magától történnek a dolgok. Azt hiszem, ő is a legjobbat hozza ki belőlem.
Örülök neki, hogy ti ketten ilyen jól megvagytok egymással. Mindig jó ha az ember találkozik valakivel, aki ugyanúgy jól akarja érezni magát. Amikor két ember találkozik, és mindketten vágynak rá, hogy jól érezzék magukat - csodálatos dolgok tudnak történni.
Ti mindketten lelki emberek vagytok, és semmi nem tesz boldogabbá egy lelki embert, mint ha egy másiknak segíthet. Ez a dolog lényege.
Ragyogóan fogjátok magatokat érezni együtt. Ebben biztos vagyok.
(Esther és Jerry Hicks)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése