2010-10-31

Ha egyszer valami beindul...


Tegnap délelőtt dolgoztunk, aztán délutánra meghívtunk pár embert egy jó kis ismerkedésre, beszélgetésre, bemutatkozásra. Egy kivételével régi kapcsolatok, amik kiállták az idő próbáját. Öröm volt számomra, hogy végre egymást is megismerhették. Remek dolog, ha hasonló beállítottságú emberek együtt töltenek egy kis időt és eszmecserét folytatnak.
3-kor kezdtünk, és este 10-ig tartott. Sok ilyent szeretnénk még szervezni. Rég nem nevettünk ennyit, hála főleg Krisztának és Ördynek!
Áldás, hogy most éjjel kellett az órát átállítani, mert így 2 egész órát aludtam is. Hajnalban kihasználtuk a pályaudvarig tartó időt beszélgetésre. Ez már maga töltekező energiacsere. Nem lett volna értelme hazamenni, így 2 órát dolgozom a kocsiban, aztán szimbológiát tanítok egész nap. Visz a lendület, élvezem, szárnyalás...
Zsófikám is hívott hajnalban, mert a telefonja felébresztette, mintha suliba kéne menni, és még átállítva sincs a készülék. Tudta, hogy én biztos ébren vagyok, velem tud beszélgetni. :-D
Közben jól lehetett haladni Dunakeszire. Mesés látvány volt a pára a talaj felett, a napkelte pillanatról pillanatra változó színei... Indulhat ennél jobban a nap? Ennyi minden jó történt, és még csak reggel van!

4 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy jól érzed magad a bőrödben .) s ez az időplussz is feldobott!
    Szépséges napot kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Drága vagy! Köszönöm szépen! Nem véletlen a névválasztásod. Nagyon tetszik :-D
    Neked is ragyogóan szép napod legyen és mindneki másnak is! :-DDDDDD

    VálaszTörlés
  3. Megnéztem az oldalad, és utólagos engedelmeddel kitettem az oldalamra a blogod elérhetőségét. Esztétika, nőiesség, finomság. Nagyon kell.

    VálaszTörlés
  4. :) Nagyon köszönöm!
    S tudjuk véletlenek nincsenek ...
    Remélem lesz rá mód s személyesen is találkozunk.
    Szép hétfőt kívok Nektek!

    VálaszTörlés