2010-10-11

A tegnapi csodák

Ismét szárnyalós élményben volt részünk. Reiki 2-es beavatást tartottam, 5 résztvevővel. Meditáltunk is a vörösiszap ügyében. Fehér fénnyel és kozmikus kék folyadékkal tisztítottunk. Aki nálam tanult, érti, miről beszélek.
Maga a beavatás számomra mindig nagy élvezet, talán ezt szeretem a legjobban a tevékenységeim közül. A társaság is különösen remek volt.
Aztán mindenki kihúzta a lapjait a következő egy évre. Ezt általában év elején szoktuk megtenni. De most is jó alkalom nyílt a betekintésre. Legalább 15 féle arkánumból húztak, és persze mindig mindenki a maga témakörében kapott útmutatást. A "Mérnök úr" ingatta a fejét és próbálta feldolgozni a tapasztalását. A matematika törvényeit felrúgva jöttek mindenkinek a lapok. Volt, akinek szinte mind a szeretetről szólt, a másiknak a tanulásról, a harmadiknak a spirituális fejlődéséről és így tovább. Neki ez új élmény volt, én sok éve ezt élem meg az év eleji húzásoknál is. Ez a VONZÁS / REZONANCIA TÖRVÉNYE. Újra egy bizonyosság, hogy REND VAN.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése