2010-12-16

Kulcs

Sokféle kulcs létezik, alakra, méretre, anyagra nézve. Így van ez jól. Minden kulcsnak megvan a maga zárja is.
Az ember próbálkozik sokkal, hátha valamelyik kinyitja végre a Fénykaput. Van, amelyikről azonnal kiderül, nem illik a zárba, más kulcsok már majdnem jók, de mégsem tárul ki a kapu. Sokáig feszegetni nem érdemes, mert csak beletörik, ez sem a kulcsnak, sem a zárnak nincs hasznára.
Ha az ember türelmes, és nem a kulcskeresgélésen forog állandóan az agya, hanem éli és élvezi azt, amit csinál, mágnesként fogja végre magához vonzani az igazi, zárba illő kulcsot.

Egyszer csak azt veszi észre, hogy a helyére került a kulcs. Az utolsó elem is illeszkedik végre:

és feltárul a Fénykapu. Sorban jönnek a szinkronicitás élmények. Kihozzuk egymásból a legjobb, legkreatívabb tudást. Felerősítjük egymásban a hasonló rezgéseket és berobban a Fény! Így működik a Fény Emberré válás. Fényt hozni a polaritásba. Tódulnak az ötletek, a remek gondolatok sorban valósulnak meg a látható világban, mindenki örömére. Mámorító élmény! Kívánom Mindenkinek!

2 megjegyzés:

  1. Drága Magdi!

    Mi a helyzet akkor, ha már megtaláltad a kulcsot, tökéletesen illeszkedik, de a kulcson és a záron kívül álló okok miatt soha nem kerülhet a helyére?

    Szeretettel:
    Cs.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos azt kell mondjam, ha tökéletesen illeszkedik, akkor nem lehet gond. Ez épp az az eset, mikor már majdnem... de mégsem.
    Nincs külső ok, zavaró körülmény. Mindent mi teremtünk.
    Persze nem kell feltétlen párkapcsolat legyen ez. Lehet, hogy barátság formájában jön létre, a lényeg, hogy a két lélek a legtöbbet hozza ki a másikból és önmagából, egymás hatására.
    Legalábbis én így gondolom. :-D

    VálaszTörlés