2011-02-08

Reiki 1-es beavatás szombaton

Mára már több, mint 100 féle Reiki van. Mind más. A magam által képviselt és alkalmazott Reikiről írok. Olyan az, mintha vennénk egy üveg tiszta vizet: nincs nélküle élet, és mindenre használható: inni lehet, főzni vele, takarítani, mosni, stb.
Amint teszünk bele mondjunk citromot, inni jó lehet, de mosni, főzni már nem jó. Ha még meg is cukrozzuk, a diabeteses betegeknek kifejezetten árt.
Minél több alkotóelemet teszünk bele, annál szűkebb a felhasználhatósága.
Ráadásul, amit ember hozzátesz, az a poláris szintről jön, tehát alacsonyabb rezgésszint, mint a még nem poláris, kezdeti, teremtő energia.

„Mindenki számára nyitva áll a beavattatás a Kurama tanaiba, teljesen függetlenül a hittől, vallástól vagy nemzetiségtől. Annyi a feltétel, hogy a beavatandó kész legyen minden energiáját a szellemi növekedésnek szentelni. Nem kell elfordulnia saját vallásától. Az egyetemes életerő fényt, megértést és erőt ad neki, bármilyen úton járjon is.”

Mit jelent a Reiki?



Rei = univerzális Ki = életenergia



Még NEM POLÁRIS, legmagasabb teremtő energia, melyből a teremtés kialakul és tapasztalhatóvá válik. Minden ebből keletkezik, tehát minden egyéb ez alatt van.



Minden létező dolog energia, rezgés. Különböző minőségű rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, melyek egymással kapcsolatban vannak. Azt a technikát, mely lehetővé teszi, hogy ezzel a mindennek alapját képező rezgéssel, energiával fennálló kapcsolatunkat biztonságosan és hatékonyan felerősítsük, elmélyítsük: Reikinek nevezzük.



A Reiki hatása :



Életfolyamatokat támogat. Valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmakat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, indulatok, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést. Megkönnyíti a távozást.



A Reiki energia a kezelések során mindig automatikusan oda áramlik, ahol arra a kezelt személynek szüksége van, ahol a betegség oka rejtőzik.



Mi mindent lehet Reikivel megkezelni ?



Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazások lehetősége. Embereken kívül állatokat, növényeket és minden egyéb dolgot kezelhetünk vele. ( Minden rezgés és energia, így mindenre hat.)

Célszerű az orvosságokat, az élelmiszereket Reiki energiával besugározni.

Adj magadnak minden nap Reiki energiát. A nap minden pillanatában kapcsolatban lehetsz a Reikivel, ha a kezedet a testedre teszed.



Fokozatok :


  1. kézrátételes kezelés

  2. távkezelés szimbólumokkal

  3. 3/a. magasabb fokozat a távkezelésben

    + mesteri fokozat ( mások beavatásának képessége )

    ++ 2-es vagy 3/A után extra szimbólumok beavatás.

Február 12-én, szombaton reiki beavatás lesz. Minden jelentkezőt örömmel látok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése