2011-02-13

Szinkronicitás

Éppen befejeztem a cikket a földrengés - pánikkeltésről, amikor befutott egy levél. Idézek belőle:

Milyen lesz a 2011. év az asztrológia tükrében?

Minden a múltról szól. Múltbéli sérelmeinket fel kell dolgozni és nem elnyomni.


Minden kimondott gondolat, még az idén visszaköszön!

2011-ben Nagyon Gyors a Teremtés!


Szaturnusz (karma, sors bolygója) miatt elkerülhetetlenné válik! Fel kell vállalni a sorsot, nehézségeket. Gondolataimat fordítom más irányba (pozitívba) TEREMTÉS!!! Mivel a teremtés nagyon gyorsan működik ebben az évben, csak pozitívan szabad gondolkozni, félelmet NE teremtsünk!

(Szerintem nincs pozitív gondolat. Ami az egyiknek pozitív, az a másiknak negatív lehet. Példa: el akarok nyerni egy állást. Ez nekem pozitív, de a többi jelentkezőnek, riválisnak negatív, mert nem ő kapja meg, hanem én. Sokkal inkább úgy fogalmaznám meg, hogy arra koncentrálj, AMIT AKARSZ, és ne arra, AMIT NEM AKARSZ. Ne minősíts, mert semmi értelme. Nem tudod teljesen kikerülni, hogy ami neked jó lehet, az sérti a másik érdekeit. Ez az élet törvénye. Igyekezz másokat is figyelembe venni, de lehetetlen mindenkinek megfelelni. Nem is ez a feladatod.)
Szeressük magunkat!!!! Idén az emberi kapcsolatok átrendeződnek (párkapcsolat, barátság, család, munkahelyi kapcsolat). Ami nem működik, diplomatikusan, szépen le kell zárni. Az anyagiakat is érinti. 2012. októberig tart.


Idén (is) a KIMONDOTT SZÓ EREJE NAGYON FONTOS!!!!

Anyagiak is attól függnek, hogy milyen képet alkotunk. Ha hiány állapotot generálunk azt fogja adni is a teremtés. Az idén nem szabad halogatni, ha most nem változtatunk, átmegy következő évre és nehezebb lesz.

Felerősödnek a telepatikus képességek.!!!


Kapcsolatrendszereinkbe (üzleti, munkahelyi, családi, baráti) erőteljes VÁLTOZÁSOK!!!

Az „építkezés” éve, megalapozzuk a 2012-es évünket. Elengedést és a könnyedséget tanuljuk meg és éljük meg most. A működő kapcsolatokat építeni kell, a nem működőket lezárni.
Az önértékelésünk, ha függött a pénztől, ezt a gondolatot le kell rombolni.


SZERETNI KELL!!!! Ami nem függ az anyagiaktól.

Jupiter a Kosban van, ezért január 22-től – nyárig növeli a feszültséget, szeretnénk gyorsabban haladni, de nem tudunk.

A Plútó miatt EL KELL INDÍTANI A VÁLTOZÁSOKAT!!! Március végén, április elején jelentős sorsszerű időszak jön. Kiderül, hogy jó irányba megyünk-e?


Már 2010. szeptemberétől beindult a változás! A tudatunkba be kell építeni azt, amit szeretnénk, írjuk is le ezzel erősíthetjük a teremtést.


2011. minden téren a RENDTÉTEL ideje!!!


Jól kell érezni magunkat,

Lejárt az álmodozás ideje, ez a TETTEK ÉVE. Nagyon vigyázzunk arra, hogy milyen szavakat mondunk ki!!!

Mert MOST idén MINDENT MEGKAPUNK, amit csak kérünk !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése