2011-03-12

Segítséget kérek szépen!

Tegnap remek napunk volt. Tiborral sokat dolgoztunk a Lavylites dolgain. Délután remek kis csapattal folytattuk a webújság munkálatait. Békés, csendes nap volt, sose legyen rosszabb!

Ehhez képest a fél világ katasztrófát élt át.



"A délutáni hatalmas földrengés után helyi idő szerint szombat hajnalban újabb, erős földrengés rázta meg Japánt. Az erőssége a Richter-skála szerinti 6,6-os volt, az epicentruma pedig Japán északnyugati részének közepe volt. Az újabb rengés miatt nem rendeltek ismét cunamiriadót a japán Kjodo hírügynökség szerint, viszont földcsuszamlásokat okozott, és Tokióban is megingatta az épületeket."



"Az amerikai Nemzeti Óceán és Atmoszféra Hivatal szerint 19 országban és számtalan szigeten rendeltek el riadókészültséget. Az érintett országok: Japán, Oroszország, Tajvan, Fülöp-szigetek, Indonézia, Pápua Új-Guinea, Ausztrália, Mexikó, Új-Zéland, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Nicaragua, Panama, Honduras, Chile, Ecuador, Peru, Kolumbia és több sziget a Csendes-óceánon."



Kérek szépen Mindenkit, hogy tegyen valamit a bajban lévőkért. Mindenkit, minket is érinteni fog - legalább gazdaságilag - az egész eseménysor. Reiki, mentális energiák, felajánlások, imák... köszönöm a nevükben is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése