2011-04-14

Csütörtök


Hétfőn és kedden havazott, szerdán meg havaseső majd eső esett. Szobafogságban voltam, a félcipőm miatt, meg kabátot sem hoztam magammal.
Ez lett volna a kisebb probléma. Az állandó felhősödés miatt az internet használhatatlan volt. Egy - egy kisebb levél órákig jött be. A Skype még néha használható volt, de sokszor mondat közben lekapcsolt, és fél óra múlva tért magához néhány újabb percre.
Ma reggel indulok haza, és be fogom pótolni az elmaradásokat. Kellett volna írnom az Édesvíz oldalán, és más helyeken, de nem ment. Az  Orange arcátlanul Internet "Everywhere"-nek hívja a szolgáltatását, de itt a múlt hónapban sem működött a stick és most sem. Csak Marosvásárhelyen. Pontosabban ott sem, csak a belvárosban, mert vasárnap Róbertéknél voltunk, egy külvárosi részen, mint nálunk mondjuk Rákoskeresztúr, de ott is néma mindig a stick. A balga ügyfél jó pénzért azt hiszi, hogy internetkapcsolatot vásárol, helyette temérdek idegörlő helyzetet és élményt kap.
Mindegy, most is csendesen, de tartósan esik az eső. Pakolok és indulok haza. Már sok türelmetlen levelet és telefont kaptam. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése