2011-04-09

Égi állapot



Mától szeptember 17-ig a Plútó is retrográd mozgásban érzékelhető. Jönnek az elengedési feladatok. Ha valamihez ragaszkodsz, biztos lehetsz benne, hogy elviszi. Ha engeded, hogy legyen, ahogy az Egésznek jó, lehet, hogy maradhat. Lazulj bele, sokkal jobb lesz a végén, még ha most ezt nem is hiszed.
A Plútó az átalakulás, a transzformáció tanítója. Ráadásul tömegekre hatóan. Mindig más lesz ember a végén, változni, fejlődni kell, ez az élet természete. Nincs ezzel semmi baj. Tiltakozni nem érdemes, mert erősebb, és ráadásul a mi érdekünkben történik minden. Itt van például a Japánban történt földrengés. Az Uránusz jegyváltása "formabontó" változásokat hozott. A Plútó meg tanítja az elengedést mindenkinek. Az emberek összefogtak, segítenek idegenek egymásnak, összetartás van. De miért kell ekkora pofon hozzá?


Persze a Szaturnusz még június 14-ig szintén retrográd. December óta tanít a maga komoly módján: megpróbáltatások, nehézségek, akadályok. Róla már írtam decemberben. Legyél kitartó, komoly, felelősségteljes, pontos, megbízható, és kiveheted a méregfogát.

Ne hagyd,
hogy ami vagy,
útjába álljon annak,
amivé válhatsz.



Az csak hab a tortán, hogy a Merkúr is csatlakozott a fenti csapathoz pár napja. Ő nem sokáig halad így, könnyítésül, április 24-én dikerktbe fordul. Hozzá tartozik a média, kommunikáció, közlekedés, információ, papírügyek, internet és más adatforgalom, logikus gondolkozás. Sok nehézség adódhat félreértésekből, akadoznak a hivatalos ügyek, nehezen értünk szót másokkal. Nem értjük, miért nem érti azt, ami nekünk logikus. (Mert neki meg más tűnik logikusnak.) Csak nyugi, lépj hármat hátra, és nézd meg:
1. Tükör ez nekem? Néha én teszem ezt másokkal? Ha igen, határozd el, hogy máskor ilyent nem teszel, neked sem esik jól.
2. Ha végképp nem tükör, akkor mire akar ez a helyzet tanítani? Önuralom, türelem, megbocsátás, szeretet, figyelem, fegyelem, fölénytudat legyőzése?

 
A szívemben isteni lelkierő van.


A fejemben isteni szellemi világosság.


A kezemben isteni akarati cselekvés.


Erről nem szabad soha megfeledkeznem.

Szép napot Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése