2011-05-10

Lavyl Auricum

Megszületett a Lavyl officinalis továbbfejlesztett változata. Nevét a benne lévő aranytól kapta.


A termék koncepciója:
Olyan, hatásaiban és alkalmazásában széles spektrumú készítmény létrehozása, mely előállításának technológiájában, továbbá extrém hatóerejében radikálisan szakít az eddig ismeretes módozatokkal.
A létrehozott anyagkomplex különleges tulajdonságokkal és szerkezettel bír, világújdonság.
Lipodiverz, prekontakt fázisú nanostruktúrát tartalmaz, amely kizárólag megfelelő hatóanyag-elegyítési technológia és körülményrendszer alkalmazása mellett jön létre, s mely a sejtek számára közvetlenül hasznosítható. Felszívódó képessége és hatása rendkívüli, egyben a kezelt felület környezetében hatóanyag-gőzburkot hoz létre, így újabb dimenzióban fejt ki megelőző hatást.
A humán hormontermelő rendszereket a megfelelő agyi területek stimulálásával kibocsátásra készteti, így az emberi szervezet öngyógyító és fájdalomcsillapító mechanizmusaival együttműködésben fejti ki összetett hatását.
A SPRAY laboratóriumi vizsgálatok során igen széles spektrumú Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumölő, továbbá gombaölő hatást mutatott, ugyanakkor nagy erejű gyulladásgátló is egyben. Meggyőzően kicsi koncentrációban hatásosnak bizonyul az egyébként igen makacs MRSA (Methycillin-rezisztens Staphylococcus aureus) ellen, mely baktérium a kórházi fertőzések legnagyobb részét okozza.
Szakmaszerű közegben szerzett tapasztalatok:
100 főt meghaladó ügyfélkör gyantázás, főleg fazongyantázás után jelentkező fájdalom és gyulladás csillapítására. A beavatkozás után rögtön, majd 2-4 óránként való permetezés 100% eredményt hozott: a fájdalom másodpercek alatt megszűnik, gyulladás nem alakul ki. A felhasználó véleménye szerint eddig hatásában csak távolról összehasonlítható termékkel sem találkozott.

Szakorvosi praxisban teszt jelleggel rendszeresen használt készítmény akut felületi és mély sebek kezelésére, függetlenül azok mélységétől és kiterjedésétől. Elsődleges sebtisztítási protokoll (izotóniás mosás, törmelék eltávolítása) után a készítmény felvitele a sebalapra és a környező bőrre, fedőkötés, napi két kötéscsere, kötéscserék alkalmával újra alkalmazva a készítmény. 2-3 nap után intenzív sarjadzás a sebalapon, 4-5 nap alatt gyors szűkülés a sebszájnál, 6-10 nap alatt a sarjadzás eléri a bőrfelszínt. 12-14 nap alatt a seb feltelik, hámosodik. A praxis tapasztalata szerint gyulladás nem lép fel, a gyógyulási idő hihetetlenül, 40-60%-kal rövidül, a betegek fájdalom nélküli felépülésről számolnak be.
Bőrgyógyász és nemi beteg specialista hímvesszőtájéki alkalmazásban tesztelte a spray-t. Masszív védelmet nyújt fertőzések ellen aktus után alkalmazva, kialakult fertőzést igen rövid idő alatt szüntet meg. Különösen hatékonynak bizonyult a fityma által fedett, és más összefekvő felületeken. Egyéb készítményekkel összevetve a gyógyulás kétszer gyorsabb, fájdalommentes. Különösen látványos az eredmény kidörzsölt, nehezen szellőző területeken.
Bőrgyógyászati felhasználásban bepállott, izzadó, sebesedő felületeken, különösen elhízott egyéneknél vették használatba. Igen hatékonynak bizonyult, a kivörösödött, kisebesedett tájék napok alatt visszamaradó tünet nélkül gyógyult. Baleseti sebészeti praxisban elfertőződött, gyulladt sebek kezelése rendkívüli eredményeket hozott:
a sebalaptól és a váladékozástól befolyásoltan, de mintegy 3-4 nap alatt a gyulladás elmúlt, vagy igen jelentősen csökkent. A sebalapi sarjadzás 5-6 nap alatt megindul, 12-14 nap alatt a seb feltelítődése és a hámosodás megtörténik. 6-12 hét alatt nagy szövethiányú sebek (szakadt, harapott, tépett) is csekély heggel, vagy nyom nélkül gyógyulnak.

Állatgyógyászatban műtéti beavatkozások után, gyulladt körömágy kezelésében, általános szepszis megelőzés stb. esetén alkalmazták. Igen gyors gyógyulás, és a kezelések utáni határozott és azonnali aktivitás figyelhető meg, amely egyértelműsíti a gyors fájdalomcsillapító hatást is.
Általános sebészeti praxisban a tapasztalat szerint a megszokottnál extrém módon rövidebb és a fájdalomcsillapítás miatt könnyebben viselhető a gyógyulás krónikus végbélsipolyok, cisztairtás utáni és hasfalra nyíló sipolyok esetében.
Bőrgyógyász felületes sérülések, dörzsölt bőrhiányok, különböző kiterjedésű és fokozatú égési sérüléseknél használta eredménnyel, meglepően rövid gyógyulási időket tapasztalva.
39 éves cukorbeteg nyílt saroktörése nem gyógyul, fekélyesedik. Életmentő beavatkozásként részleges amputáció javallott, a beteg elutasítja. A várható kimenetel igen rossz, a fekélyesedett területből elhalt csontdarabokat kellett eltávolítani. A beteg továbbra is elutasítja az amputációt. Életmentő beavatkozásként elfogadja a spray-val való kezelést. 10 hét múlva teljesen gyógyultan távozik, minimális heg keletkezése mellett. Rehabilitáció után panaszmentesen jár, a kiműtött csontszövet részben újratermelődött.

78 éves beteg jobb kezének ujjain súlyos fagyást szenvedett. Amputációt nem vállalt, helyette a spay-val 12 héten keresztüli kezelésnek vetettük alá. Az öt ujjból három maradó károsodás nélkül gyógyult, kettő körömdeformációval, rehabilitáció után a kezét panasz nélkül használja.


80 éves beteg testfelületének 30%-át forró vízzel leforrázta, égései másodfokúak. Túlélési esélye minimális. A hagyományos protokoll nem hoz eredményt, a szövetképződés megáll. Utolsó esélyként a spray-vel való kezelést vállalja, 8 héttel a sérülés bekövetkeztétől számítva a sérült felületek 91%-a gyógyult, a beteg fájdalommentes felépülésről számol be.
Üzemorvosi tapasztalatok szerint fizikailag igen erősen terhelt munkaterületen dolgozók kezelésében alkalmazva mintegy 1 órával a gyulladásos folyamat indulása után bőrön keresztüli kezelés 3-5 óra után 70%-os gátlást generál, a gyulladás indulásával egy időben kezdett kezelés azonnali, extrém, 90% feletti gátlást eredményez.


Cukorbetegek, tartósan fekvő betegek esetében fellépő fekélyesedésre, felfekvéses panaszokban, időskori vagy steroid hatására fellépő pergamenbőrűség kezelésére alkalmazva a szakembereket megdöbbentő módon eredményesnek bizonyult. A hagyományos protokollal, alternatív eljárásokkal 7-8 helyen kezelt reményvesztett betegek gyógyultan távoznak.
Fiatal beteg tüdőműtétje után látványosan keloidos heggel gyógyul. Plasztikai beavatkozás ront a helyzeten, végül 8 hétig kezelést kap a spray-val. 2 hét után a keloidos heg felszívódásnak indul, 6 hét után standard heg látszik, a 8. hétre a heg alig látható. A beteg elégedett, psychés panaszai megszűntek.
Hirtelen fogyás miatt (zsírleszívás, drasztikus fogyókúra) bőrnyúlásra, maradó cellulitisre, striára panaszkodó betegek állapota néhány hetes kezelésre látványosan javul.


Sokízületi gyulladásban, ízületi sérülésben szenvedő betegek bőrön keresztüli kezelésekre igen jól reagálnak, azonnali fájdalomcsillapításról, néhány nap vagy hét alatt panaszmentességről számolnak be.

Szájsebészeti beavatkozás után visszamaradt tályog bedörzsöléssel napok alatt felszívódik, a panaszok eltűnnek.
Súlyos, visszatérő, felszúrással kezelt arcüreggyulladás a spray-vel való kezeléssel véglegesen gyógyul.
Sportoló a terhelés miatt visszatérő lábikra fájdalomra panaszkodik. Permetezéssel a fájdalom csökken, majd elmúlik, a terhelhetőség nő.

Krónikus hasfájásban szenvedő kisgyermek a hagyományos módszerekre nem reagál. Hastájékon finoman bemasszírozott spray-vel óránként kezelik, a negyedik kezelés után nagy mennyiségű széklet, majd a kis beteg 19 órát alszik. Utána panaszmentes.

Keresztcsonti/deréktáji fájdalomra panaszkodó beteg vizsgálata porckorong kopást, gyulladást mutat ki. Műtétet javaslunk, a beteg nem fogadja el. Spray-vel való kezelésre tünetei radikálisan csökkennek, majd elmúlnak. Néhány alkalommal rehabilitatív torna, majd gyógyultan távozik.

Elfajult, burjánzó anyajegyre resectiot javaslunk, a beteg a műtétet nem kéri. Permetes kezeléssel az anyajegy visszafejlődik, majd leesik, nyom nem marad.
Állandó nyaktáji fájdalom miatt a beteg nem tud dolgozni, aludni, életminősége romlik. A kezeléssel állapota 1 hét alatt jelentősen javul, a gyulladt csomók eltűnnek, tartása javul. A beteg elégedetten távozik.

Aranyeres panaszok miatt adjuk a sprayt, a jelenség napok alatt elmúlik, a fájdalom, viszketés azonnal csökken.

Kozmetikus alkalmazza a sprayt olyan esetekben, amikor a gyulladt, pattanásos arcbőr más kezelésre nem reagál. Meglepődve számol be teljes és gyors gyógyulásról, amely heg- és mikrohegmentes, utókezelést nem igényel.
Kutyatenyésztő hereleszállási anomáliákkal összefüggő műtéteket végez rendszeresen. A spray alkalmazása óta veszteség nélkül műt, szepszis nem lép fel, az állatok egyharmad idő alatt gyógyulnak, gyorsan aktívak.

Nemzetközi területen dolgozó professzionális túraszervező kötelező úti felszerelésként viszi a spray-t. Tapasztalatai szerint gyakorlatilag minden előforduló úti sérülésnél, legyen az nyílt vagy fedett, sikerrel alkalmazza a készítményt igen gyors fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása miatt.Több alkalommal elkerülhető volt a helyi kórházi kezelés, az utast sikerült hazahozni, a legtöbb esetben a hazai kezelésre már nem volt szükség.

 
Gyermektáborban alkalmazzák rendszeresen a spray-t, rovarcsípések, marások, felületi hámsérülések, vágások esetén nagy sikerrel. A gyermekek maguk kérik a készítményt, ha bármi apró baleset történik.

Sportolót felkészülési időszakában a levezető terepfutás alkalmával kutya harapott meg. A spray-t a sportolói terhelésből adódó mindennapos sérülések, fájdalmak kezelésére magánál tartja, ezért a mély tépett sebet azonnal kezelheti. Szepszis nem lép fel, a seb igen rövid idő alatt, minimális heggel gyógyul, meglepetésre a sportoló hamar rehabilitálódik, a szezonban versenyen indul.

Idős emberek gondozásban szakmaszerűen eljáró személyzet fájdalomcsillapításban, felfekvések, fekélyek, egyéb kisebesedések ápolásában használja a készítményt. A kezelt személyek rövid idő után elutasítják a hagyományos megoldásokat, kifejezetten kérik a spray-t.

Hüvelyi panaszokkal a beteg a szakrendelésen jelentkezik. Kombinált baktérium/gomba fertőzést mutat ki a labor, gyógyszerezzük, mellette helyi kezelést is kap. Rosszul reagál, a fertőzés rendre visszatér. Javasoljuk a partner permetezését, és a készítményből készített kúp hüvelyi alkalmazását. Egy hét kezelés után kontroll, a panaszok megszűntek, a labor fertőzésmentességet mutat ki. A beteg beszámol arról is, hogy az évek óta fennálló hüvelyi fájdalom, mely ingerlésre felerősödik, teljesen elmúlt. Egy hónap múlva újabb kontroll, a beteg teljesen gyógyult, panasza nincs.
Erős napnak kitett munkaterületen dolgozók leégés esetén rendszeresen használják a készítményt. Azonnali hűtő és gyulladás-gátló hatásról számolnak be.

Fogorvos vérző fogínysorvadásban szenvedő betegét kezeli a spray-vel, a beteg gyorsan reagál, a vérzés megáll, két hét után azt tapasztalják, hogy a sorvadás megáll, a hónapos kontrollban a beteg jelzi, hogy érzése szerint a már lazuló fogak stabilizálódtak.

Fogorvos a gyulladás miatt a fogat nem tudja kezelni, gyógyszerre a beteg nem reagál, a foghoz közeli terület tályogosodik. Az íny mellé helyezett tampont a spray-val átitatják, fél óra után a gyulladás láthatóan csökken, a beteg a fájdalom radikális csökkenéséről számol be. Megkockáztatják a fog kezelését, a tályog felnyitását. A műtét rendben megtörténik, a beteg azonnal panaszmentes. Megdöbbenésre a harmadik napon a sebzés teljesen gyógyult.
Baleseti osztályon tompa, zúzott sérülést enged a beteg kezelni. Szinte azonnal fájdalommentes, a zúzódás gyorsan gyógyul, meglepetésre a használó orvos arról számol be, hogy a spray bőrön keresztül kifejtett hatása messze meghaladja minden eddigi, általa ismert protokoll hatását.

Extrém sportoló esésből adódó súlyos arcsérülést szerez. Kommunikációs lehetőség nélkül van, állkapcsa eltört, félig leszakadt, több foga kitört, az arc jobb oldala 12 cm hosszan a teljes szövetkeresztmetszetben leszakad. Járóképes marad, 50 óra múlva kap ellátást. A baleset bekövetkeztekor azonnal permetezi a sérült területet és környékét, és további emlékezete szerint 26 alkalommal, amíg a spray elfogy. Szepszis nem lép fel, helyreállító műtét után rohamosan gyógyul, a sprayt végig használja. A sebek olyan jól gyógyulnak, hogy hegesedés alig van, plasztikai beavatkozásra nincs szükség.
Genitális herpes utóéleteként kisebesedett felület kezeltek sikeresen, gyors gyógyulással.
Arcplasztikából visszamarad esztétikailag igen zavaró, több éves keloidos sebmaradvány 2 hónap alatt jelentősen visszahúzódik, újabb 4 hónap alatt gyakorlatilag láthatatlanná válik.
Sebészeti praxisban tapasztalat szerint a spray rendkívüli hatásossággal alkalmazható teljes bőrhiányban a zsírszövetre, az izomszövetre és a fasciára, a szabaddá vált inakra, a csontfelszínre.
Csontvelőgyulladásban reménytelennek prognosztizált esetek gyógyultak, a spray a szivacsos vagy a corticalis csontfelszínre permetezhető.
Bőrátültetésben keletkező ujjbegynyi tapadási hiányosságokat a spray maradéktalanul, és az ismert szereknél jóval, 50-70%-kal gyorsabban megoldott.
Pelenkakiütés nem reagál a hagyományos eljárásokra. A bőrgyógyász ad a készítményből, mely két nap alatt megoldja a hosszú ideje húzódó problémát.
Nem múló, antibiotikumra sem reagáló köhögést két nap alatt oldott meg a párásítóval levegőbe juttatott készítmény.

Krónikus prosztatagyulladásban szenvedő beteg kap kúpot, a gyulladás megszűnik, a vizelési panaszok megoldódnak.
Prosztatadaganattal műtött beteg kap kúpot, és permetezéses kezelést. Állapota meglepően gyorsan javul, 2 hónap után panaszmentes.


Kétéves kisgyermek négy ujját az ajtónyílásba csípi. Mind a négy ujja csúnyán megzúzódik, vérzik. A teljes ujjfelületeket permetezzük, egy óra múlva a duzzanat eltűnik, a gyermek játszik, a kezét használja. A harmadik napon a sérülés már nem látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése