2011-06-08

A három lépés

- Mindig minden működik. Bármi, és minden, amit csak szeretnétek, mindig sikerül - csak meg kell, hogy engedjétek.
.
- Nem töltöttem az időmet azzal, hogy megpróbáljak rájönni, HOGYAN fog majd alakulni. De azt tudtam, hogy valahogyan KI FOG alakulni, mert tudom, hogy bármit kérsz, mindig teljesül. Tudod, bármikor kérsz valamit, az mindig megadatik. Neked pedig az a dolgod, hogy beengedd.
.
Az Első Lépés = a KÉRÉS.
A Második Lépés = a TELJESÜLÉS
A Harmadik Lépés = BE KELL ENGEDNED.
.
- A "trükk" benne az, hogy amikor kérsz valamit, ami nincs meg neked, akkor többnyire annyira erősen tudatosítod magadban azt, hogy nincs meg neked, hogy körülötted minden azt az érzést sugallja és ismétli, hogy nincs meg neked. És amikor azt sugárzod ki magadból, hogy valami nincs meg neked, akkor nem tudod azt beengedni.
Olyan jeleket kell kisugároznod, amelyek a vágyaddal egyezőek, hogy be tudd engedni a saját vágyadat.
.
Ha már kértetek valamit, minden, de minden a helyére kerül, hogy megkaphassátok, amit kértetek. Nem kell többször kérnetek. Az a legjobb, ha észreveszitek, hogy ha már megtettétek az Első Lépést ( a Kérés), akkor a ti dolgotok, hogy rögtön a Harmadik Lépésre (az Elfogadás) ugorjatok.
A Második Lépés nem a ti dolgotok.
Azt a Vonzás Törvénye fogja megtenni, a Teremtő Életerő, Isten Ereje, az Univerzum tündérei. A "Jól-lét" láthatatlan erőinek  mindenféle fajtája együttműködik, hogy ellásson benneteket mindazzal, amit kértek.
.
A Harmadik Lépés az, amelyen mindig dolgoztok. Az, hogy eljussatok oda, ahol el tudjátok fogadni, hogy megtörténjen az, amit kértek. Hogy abbahagyjátok azt, amivel megakadályozzátok, hogy bejöhessen, amit kértek.
.
Mindig, amikor rossz érzéseitek vannak, mint a félelem vagy a harag, vagy ha valakit hibáztattok, abban a pillanatban pont az ellenkező irányba fejtitek ki az erőtöket, azzal szemben, amit szeretnétek. Nem tudtok befogadó állapotban lenni arra, mit AKARTOK, ha folyamatosan olyan jeleket bocsátotok ki, amelyek azt vibrálják, amit NEM akartok.

(Esther és Jerry Hicks: Sara és az ezerszavú beszélő bagoly)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése