2011-07-25

Buddha Ereklye Kiállítás


Tar, Szabadító Buddha Anya Templom

2011. augusztus 20-21.

10.00-18.00

Belépés ingyenes!

Buddha és számos jelentős buddhista mester hamvai között gyöngyökhöz hasonló gyönyörű kristályokra bukkantak.
Természettudományos szempontból sem keletkezésükre, sem időnként tapasztalható szaporodásukra nincs magyarázat.
A buddhista szemlélet szerint a gyöngyök a magas szintet elért mesterek spirituális értékeinek, együttérzésének és bölcsességének a leglényege, egyben emlékeztetnek saját alapvető jóság-természetünkre, s arra, hogy mindenkiben megvan a belső potenciál, hogy azt megvalósítsa.
Az ilyen ereklyéket a világon mindenhol sztupák, templomok, kolostorok szentélyeiben őrzik és csak ritkán hozzáférhetőek a nyilvánosság számára. Mintegy 1000 ereklyéből álló kivételes gyűjtemény azonban 2001 óta utazik a világ körül, s immár több száz nagyvárosban (Washington, Los Angeles, London, Párizs, Moszkva stb.) mutatták be. 2006-ban itt volt Budapesten, és a kiállítás két napja alatt rekordszámú 11.000, 2008-ban a SYMA csarnokban 14.000 ember látta.
A kiállítás-sorozat célja, hogy egyedülálló lehetőséget biztosítson bárkinek, hogy megtapasztalhassa a szent ereklyék áldását, a belőlük áradó legmagasabb rendű finom szellemi energiát, boldogságot, békét, harmóniát és jólétet. A látogatók gyakran számolnak be felfokozott érzésekről, megnyílásról, gyógyulásokról és hasonló inspirált tapasztalatokról. Az ereklyéket vallásra való tekintet nélkül bárki megtekintheti, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy sok helyen éppen keresztény templomokban, imaházakban került sor a kiállításukra.
További információ: www.buddha-tar.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése