2011-07-11

Cranio sacral terápia


Felmerült az igény, hogy Cranio sacral tanfolyamra lenne szükség.
Július 16-án szombaton és 17-én vasárnap lesz.
Szombaton 09:00 – 18:00, vasárnap 12:00 – 18:00 között.
Kérdezem tisztelettel, hogy érdekelne-e a lehetőség?
Ha igen, kérlek jelezz vissza.



Maga a terápia rendkívül lágy, finom, de ugyanakkor meglepően hatékony. Eddig, akin csak alkalmaztam, mind újra és újra kéri. Szerintem pillanatok alatt meghódítja majd a betegeket. Nagy belső figyelemre és rendkívül finom, alig látható mozdulatokra van szükség. Nagyon kevés esetet kivéve, szinte minden fizikai vagy lelki, szellemi probléma esetén hatásos lehet. Reikiseknek kifejezetten ajánlom, mert ha már amúgy is kézbe vesszük valaki fejét a kezelés alatt, érdemes a korrekciókat is elvégezni.

A kezelések alkalmával igyekszünk összehangolni a csontok mozgását.
Ruhában fekszik a kezelendő személy, nem kell levetkőzni. Fontos viszont, hogy kezelőágyon dolgozzunk. Reikivel kombinálva fantasztikus élmény.  Sok esetben belealszik a kezelésbe az alany.
A Cranio sacral rendszer a koponya és a gerinc csigolyák anatómiai, élettani és funkcionális egységével foglalkozik. A cranio sacral terápia a koponya, a gerinc és a környékbeli  izmok, ízületek mikromanipulációjával korrigálja a gerincoszlop elváltozásait, és gyógyítja a napjainkban oly gyakori különféle gerincproblémákat. A terápia rendkívül lágy, finom, de ugyanakkor meglepően hatékony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése