Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. augusztus 21., vasárnap

A 4 felismerés


1. Nem juthatsz ki a börtönből, ha azt sem tudod, hogy benne vagy.
.
2. A tudás önmagában nem elegendő. Mély megértésnek és gyakorlati alkalmazásnak kell kiegészítenie. A pozitív gondolatoknak csak akkor van erejük, hogy megváltoztassák az életünket, ha pozitív érzelmek fűtik őket.
.
3. Egészen kevés méreg is öl. Sose becsüljük alá a negatív érzelmek romboló erejét! Ne feledjük, hogy a negativitás mérgének ellenszere a pozitív érzelem.
.
4. Akkor lehet minden a tiéd, ha készen állsz rá, hogy mindenről lemondj. Ha úgy érezzük, megérdemeljük, meg tudjuk teremteni, és ha egyszer megteremtettük, újra meg tudjuk tenni, pozitív érzelmeink erejének felhasználásával. Fölösleges helyzetekhez ragaszkodunk. Nem számít, mi változik az életünkben, a világegyetem válaszol pozitív érzelmeink hívására, elhozza amire szükségünk van, és amire vágyunk... a maga idejében és a maga módján.

(Peggy McColl: Használd a sorskapcsolód!)