2011-11-03

Quantum gyógyítás


Már vagy 3 éve dolgozom a Nelson géppel, de még mindig csodálom. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy NEM ÁLLAPOTFELMÉRŐ készülék, hanem kezeli is a problémákat. És ami a lényeg, nem csak tüneti szinten. A háttérben meghúzódó tudat alatti blokkokat is oldja.
Sárit előbb fekve kezeltem, majd a gerinc és izomzat után már ülve folytattuk a munkát. Az Aranyhaj című mesét nézték a gyerekek, és közben én nyugodtan tehettem a dolgom. Nem kell megszúrni, csövet vagy kását nyeletni a gyerekkel. Nézi a mesét, és gyógyul közben.
(Az ő esetében még ez a módja, hogy a magzati korban szerzett traumákat oldjuk. Lényeges, hogy ezektől megszabaduljon. Aztán az örökbeadás újabb traumája. Pontosabban ő még örökbefogadó szülőkre vár. Itt nagyon sok gyereket nevelnek családi körben, intézet helyett, addig, míg valaki végleg örökbe nem fogadja őket. Ő például nagyon fél, a nevelőanyjának mindig mellette kell lennie. Fél, hogy ő is el fog tűni az életéből.
Vagy itt volt Mimi. Látszólag jól fejlődött, korán felállt, járt, de számomra kiderült, az anyját sokat verhették. Amint valakinél azt látta,, hogy a másik ember felé nyúl, reszketve zokogott. Nem érinthettem meg Irma vállát, nem ölelhettük meg egymást, mert ő már a bántalmazástól félt. Komoly hozzászoktató munkánk volt vele. És hangsúlyozom, nem őhozzá nem lehetett érni, máshoz sem. )
.
Előtte egy újabb doktornőt sikerült meggyőzni arról, hogy a testi tünetek mögött valami érzelmi vagy tudati blokk van. Elvileg hajlott a témára, de mikor a saját eseményeit hozza ki a gép, az felettébb meggyőző. :-)
Természetesen mindenkit öröm gyógyítani, de mikor egy orvos szemlélete változik, vagy erősödik meg jó irányban, az mindig külön siker.
Lényeges, hogy ne vesszünk el az anyagban, hanem a kiváltó okokat kezeljük.
.
A segítségnyújtás megszokott módja csak tovább ront a helyzeten, hiszen a javítás után az ember így gondolkodik:
"Szóval most ismét minden rendben van." - és tovább is úgy él, ahogy eddig: anélkül, hogy megváltozna.

Ha csak tüneti kezelést kap valaki, azzal még nincs meggyógyítva. Lényeges, hogy tudatosítsuk, mi okozza a tünetet, min kell változtatnia.
.
Még egy, amiért szeretem a Nelsont: nagyon finomra van hangolva a készülék. Már a legkisebb eltérést is jelzi. Ekkor még a testben nem is látszik semmi, az  energetikai testünkben mérhető a változás.
.
Akkor kell rendet tartani, amikor még nincs felfordulás.
Ami nyugalomban van, azt könnyű megtartani.
A még törékenyt könnyű eltörni.
A még parányit könnyű megsemmisíteni.
A húszméteres faóriás is egy pici sarjból fejlődött ki.
Az ezer mérföldes utazás is egy lépéssel kezdődik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése