2011-12-13

Karácsonyi akció


Ajándékozz igazán személyre szóló meglepetést szeretteidnek!

Legtöbben sajnos nem tudják, hogy milyen feladattal érkeztek ebbe az életbe. Nem ismerik önmagukat, sokszor ellentmondásba kerülnek önmagukkal. 20 éves tapasztalattal látom, mennyire segít ezen a helyzeten, ha megbeszéljük a horoszkópjukat és a számmisztikai elemzésüket. A karmikus feladaton kívül megtudható, mikor minek van itt az ideje, hogyan használjuk a nevünket, mit kezdhetünk a bennünk lévő ellentmondásokkal, és még számtalan hasznos ismerettel lehetünk gazdagabbak.

Ha most megrendeled az asztrológiai képletet és a számmisztikai elemzést, 34.000.- forint helyett csak 28.000.- forintodba kerül.
A fa alá teheted az elemzéseket, és természetesen az árban az is benne van, hogy karácsony után egy több órás beszélgetés alatt átbeszéljük a dolgokat az adott személlyel.

A szükséges adatok:
- teljes anyakönyvezett név, és ahogyan most használja a nevét
- születési év, hónap, nap, óra, perc
( ha az óra és perc nem pontos, segítenek a következő adatok: szülők házassága, szülő halála, testvér születése, testvér halála, saját házasságkötése, gyermek születése, gyermek halála, - itt persze csak az év, hónap és nap kell.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése