Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. január 27., péntek

Energiák egyensúlya


"Életed minden pillanatában és minden megélt tapasztalatodban életed sokszínűsége új vágyak útra indítására és a korábbiak tökéletesítésére késztet. Ezért az összpontosított vágy szüntelenül árad belőled.
A Világegyetem tágulása ezen a folyamaton múlik. Az ellentétek hatására ugyanis összpontosul a vágy, amelyre a Forrásenergia a Vonzás Törvényével válaszol. Más szóval: ha kérsz, megadatik.
De amit mi kérésnek nevezünk, az nem szavak vagy mondatok kifejezésre juttatása, hanem rezgések áradata, amelyek folyamatosan sugároznak belőled, ahogy felfedezed az ellentéteket.
Az ok (az egyetlen ok), amiért valaki valaha is olyan helyzetben találhatja magát, hogy nem kap meg valamit, amit kér, az, ha rezgései révén elválasztja magát a vágyától. A vágyott dolog rezgésének és a benned meghatározóan működő rezgések hullámhosszának ugyanis összhangban kell lennie."
(Esther és Jerry Hicks: Kérd és megadatik 2. )