2012-02-17

1 %


Egyetlen gyertya fénye
elűzi évezredek sötétjét.


Teremtsünk
1%-kal fényesebb
jövőt!

Missziónk a meditáció szellemi
kultúrájának meghonosítása
hazánkban


Technikai számunk:
0059


Kedves Barátaink!

Nagy köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki az elmúlt évben is támogatta Egyházunkat adója 1%-val. Az adóhivatal hivatalos honlapján található adatok alapján a támogatható közel 200 egyház közül a 17. helyet foglalja el Közösségünk, a támogatottságot mutató adatbázisban.

A 2010. évi adóbevallásban - melynek határideje 2011. május volt - 1612 adózó állampolgár ajánlotta fel érvényesen adójának 1%-át Közösségünknek.

Miért fontos ez a fajta támogatás a Közösségünknek? Ez a felajánlás nem kerül pénzbe a támogatónak, ugyanakkor nagyon nagy összeg az Egyháznak, amiből fedezi a magas rezsi költségeket, folytatja a Tara templom építési munkálatait, fenntartja az ingyen látogatható Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkot, Dharma könyveket ad ki, a Karmapa Ház költségeinek egy részét is ebből fizeti, stb.

Például a tari vagy a Baross utcai programokon való részvétel díjait azért tudjuk ezen a szinten tartani, mert a rezsi költségeket csak részben kell fedeznünk a programdíjból. Az 1%-os adófelajánlás összegéből tudunk a programok költségeihez hozzájárulni.

Tehát még egyszer köszönet mindenkinek, aki tavaly részt vett az információ terjesztésében, aki felajánlotta az adója 1%-át, és mindenek előtt Tiszteletreméltó Láma Csöpelnek, akinek a vezetésével Közösségünk folyamatos növekedésben és fejlődésben van.

De ne feledjük, újra közeleg az adóbevallás napja, és akkor újra megtehetjük eme felajánlást, mert ezzel azt is megjelöljük, hogy milyen irányt szeretnénk adni az életünknek, milyen értékrendet támogatunk, milyen világot szeretnénk.

Ha nem rendelkezünk az adónk 1%-ról, akkor az benn marad az állami költségvetésben.

Az alábbi adatok szükségesek a kitöltéshez, ezeket adjátok oda az adóbevallást készítő könyvelőnek, vagy írjátok rá az 1%-os
formanyomtatványra:

Magyarországi Karma Kagyüpa Közösség
Technikai szám: 0059

Egyházunk alapítványának adatai:

Tiszta Fény Alapítvány
Adószám:
19703660-1-41

Minden adomány nagy megbecsülésnek örvend!

Az ébredés szelleme
Szülessen meg azokban
Kikben nem született meg,
Akikben megszületett
Soha meg ne gyengüljön
mindig csak erősödjön!

Honlap:
http://buddha-tar.hu
E-mail: kagyu.center@gmail.com
Tel: 06-30-520-7070

Karma Ratna Dargye Ling
Buddhist Meditation Center
HUNGARY, Tar 3073
Tel.: +36 32 470 535
Fax.: +36 32 470 206
Web: http://www.kagyu.hu
E-mail: kagyu.center@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése