2012-03-24

Megosztás


Legnagyobb sajnálatomra nem tudok friss képekkel szolgálni. Tegnap estig még feng shui tippeket adtam egy kis boltban, és már sötét este volt, mikor útrakeltem Domokosra.
Udvarhelyen egyszerűen nem tudtam önmagamat kezelni, nem volt rá időm. A Lavyl Auricumot belefújtam az ivóvizembe, és azt kortyolgattam, előbb a számban tartva, és később nyeltem le, hogy a nyálkahártyáról szívódjon fel. Tegnap még sikerült egy órát beszélgetnem a szabadban, és a náthám nem akart csitulni. Hiába, nagyon túlhajtottam magam már hosszú ideje. Semmi pihenés, semmi szabadnap. És egy hétig kolbászos kenyér. Nem nevezhető ideális életvezetésnek. :-)
Ma reggel Marci a kezembe nyomott egy kupica pálinkát. A nyelvem hegyét dugtam bele, de már lángolt a testem. Aztán lehajtottam az egészet. A fura,  hogy kicsit tényleg jobban vagyok. Azért a Lavylt sem teszem félre. :-)
A hátam  süti a nap,  azért ide is elér egyszer a tavasz.
Mikor a bankból jött a nyaggató telefon, rájöttem, hogy otthon ma munkanap van. Veletek vagyok, én is dolgozom.   Már hajnalban a meridiánokról készítettem új anyagot a következő ETI-s csoportnak, 4-én indulunk. Kíváncsi vagyok a csapatra!
Domokoson most temetés van. Itt nagy érvágás egy haláleset, mert 400 ember sem ritka és utána mindenki részt vesz a toron is. Nem lehet könnyű a menet sem, mert az olvadástól hatalmas sár van.
Többen is küldtek ruhákat Pestről. Nagy zsákokkal érkeztem. Köszönik a küldeményt, és már szinte minden gazdára is talált. Legalább hasznát veszik, és nem a szekrényben porosodnak valahol. Az otthoni, pangó energiákat fel lehet frissíteni, ha beadjuk a körforgásba azt, amire már nincs szükségünk, mert helyette érkezhetnek a friss, új dolgok. És mindig van olyan ember, akinek meg épp arra van szüksége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése