2012-04-20

Az érzelmek energiája


Az érzelmeknek energiájuk van. Ahogy a tuba és a fuvola által keltett hanghullámok különböznek, ugyanúgy eltér minden egyes érzelem energiarezgése is. (Ezt tapasztalom a Nelson kezeléseknél is, amikor meg tudja különböztetni őket a gép.)
Ha örömöt érzünk, akkor az öröm vibrálását árasztjuk, amire a Világegyetem még több öröm küldésével válaszol. Ha elkedvetlenedünk, a kedvtelenség rezgését bocsátjuk ki magunkból, amivel pesszimista embereket és csüggesztő eseményeket vonzunk magunkhoz. Ezért nagyon fontos, hogy pozitív érzelmeket éljünk át, hiszen mágnesként vonzzuk magunkhoz azokat a helyzeteket és személyeket, akik illeszkednek az általunk teremtett érzelmekhez.
(Ezt értem, de mit tegyen, aki betegekkel foglalkozik? Hozzám értelemszerűen akkor jönnek, ha bajban vannak. A péknek lisztes lesz a keze. Foglalkozási ártalom, a festőnek festékes. Mi legyen a terapeutával? :-) Igyekszem érzelmileg nem részt venni a terápiában, csak a kiutat megmutatni. És a sikerek adják a pozitív élményt, de attól még találkozom a helyzettel, személlyel.)
Képesek vagyunk magunkhoz vonzani álmaink életét azáltal, hogy olyan érzéseket tapasztalunk, amelyek vonzzák a pozitív hangulatunkhoz illő körülményeket, embereket és lehetőségeket.


A bőség rezgésének megteremtésével - amikor azt érezzük, hogy gazdagok vagyunk, és megvan mindenünk - valóban megteremtjük a bőséget. Ha azt gondoljuk: szeretném, ha több pénzem lenne, bevalljuk a Világegyetemnek, hogy gyatrán állunk anyagilag, és bőség helyett a hiányt hozzuk létre. Ha meggyőződéssel állítjuk, mi történik majd szerintünk (pl. már úton van felém a megfelelő társ,) akkor is hiányérzetet generálunk - ebben az esetben a szerelmi viszony és a szerelmi társ jelenlegi hiányát.
Ahhoz, hogy megkapjuk, amit akarunk, azt kell éreznünk, hogy már birtokoljuk. Elképzelhetjük, ahogy együtt nevetünk a partnerünkkel, és átélhetjük, milyen érzés. Vagy létrehozhatjuk a meggyőződést:  szerelemben van részem, és van társam, és ezt rendszeresen ismételgethetjük, hogy megteremtsük a bőség érzését és rezgését. Nem elég egyszerűen mondogatni a szavakat. Valóban éreznünk kell a meggyőződést ahhoz, hogy erőteljes hatást gyakoroljon az életünkre.
.
Bármennyire valóságosnak és megfoghatónak tűnik is az anyagi világ, az igazság az, hogy energiából és fényből épül fel.
.
(Peggy McColl: Használd a sorskapcsolód)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése