2012-05-26

Rák


Kaptam egy cikket, hozzáfűztem a saját gondolataimat is.

Minden embernek vannak degenerativ - nem egészséges, azaz ráksejtek a szervezetében.

Ezek a ráksejtek nem mutathatók ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem szaporodik.


Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek észlelni a csökkenésük okán a degenerativ ráksejteket, mivel azok mát nem érik el a kimutatható mennyiséget.

Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több alkalommal bukkanhatnak fel.

Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket, és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejlődjenek.



Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a személynél el nem engedett sérelem, neheztelés áll fenn.  Dédelgeti a sérelmeit, nem tud elengedni és továbblépni.


 Mindegy, hogy „jogos” vagy sem, akkor is ő lesz beteg tőle. Mert a neheztelés a szeretet ellenpólusa. Arra akarja a test felhívni a figyelmet, hogy az illető elfelejtett SZERETNI. (lásd: Mi a szeretet?)


Tanuljunk meg szeretet-teljes, megbocsátó lelkületű emberré válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.


 A kemoterápia során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben, stb. lévő egészséges sejteket is, sőt egyéb szervek: a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.



A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.

A kemoterápia és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét. Azonban a kemoterápia és a besugárzás hosszan  tartó alkalmazásával nem lehet több daganat elpusztulását elérni.

Amikor a kemoterápia és a besugárzás hatására a testbe túl sok méreg kerül, az immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.



 A kemoterápia és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire. Eltávolítani tumorokat csak fogyó Hold alatt szabad. Növő Hold esetén a sejtekben történő információ kiáramlás miatt szinte garantált az áttét. A másik szempont, amit Hippokratész tanított: " Ne operáljatok a testnek azon a részén, amelyet az a jegy ural, amit a   Hold éppen átszel. "

Minden, amit az ember annak a testtájnak a jólétéért tesz, amelyet az a jegy irányít, amit a Hold éppen átszel, hatékonyabb, mint más napokon, kivéve a sebészeti eljárásokat. Viszont amit ellene teszünk: sokkal károsabb, mivel sérülékenyebb is. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A  napi rendszeres testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.

A rák legjobb, leghatékonyabb megoldása: felismerni, hogy nincs is mit megbocsátani! Az illető csak lehetőséget adott a fejlődésre, tanulásra. Lehetőséget arra, hogy gyakoroljuk a SZERETETTELJES EGYÜTTÉRZÉST! Olvasd el a "Sorsfordító megbocsátás" című írásom. 2010.május 20-án írtam ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése