2012-07-01

Júliusi energiák


"Ebben a hónapban olyan átalakulások mennek végbe bennünk mint energetikai, mint testi szinten, melyek segítik ezen magasabb érzékelési képességek kialakulását.
Magunkhoz vehetjük és feltárhatjuk azokat a tudásokat és képességeket, melyek Istenemberségünk velejárói…
Éppen ezért az ego is munkába lendül… hiszen nem akarja az irányítást kiadni a kezéből. Ez a hónap éppen ezért nagy próbák elé állít minket minden téren.
Az ego praktikái megpróbálnak kibillenteni minket a középpontunkból, hogy ne belső bölcsességünkből, hanem az ő befolyása alatt cselekedjünk. Olyan helyzeteket állít elénk, melyek mélyen érintenek. Pl. a családunk nem fogadja el az utunkat és ellenségesnek érezzük a környezetünket velünk kapcsolatban. Indulatos, provokatív helyzetekbe sodródhatunk, melyről azt sem tudjuk, hogyan is kerültünk bele… hát az ego szervezte nekünk, hogy alacsony rezgésű érzéseket és gondolatokat megpendítve bennünk irányíthasson.
Bármilyen furcsa, elkeserítő, vagy fájdalmas helyzetben is találod magad, maradj SZÍV SZINTEDEN, a SZERETET REZGÉSEIBEN. Ide az ego nem tud belépni! Itt belső bölcsességed szól benned!
Ha megtanulsz bízni a Gondviselésben, hinni Önmagad erejében és hited tisztaságában, semmi olyan dolog nem történhet veled, ami ártana neked. Felismered, mintegy magaslatról, felülemelkedve szemlélve, hogy mindez csak színjáték, az egok harca… Így kijelentheted magadban, én nem ez vagyok, én Isten gyermeke vagyok, a Szeretet és a Fény képviselője! Ekkor nyitsz kaput igaz Önvalódra, Isteni Lényedre…"



Minden kiállt próbatétel közelebb visz a magasabb rezgésekhez. Érdemes kitartani. Ne add fel!
Hallgattam Poppert megint. Nagyon szeretem és tisztelem Őt. Persze nem értek mindennel egyet, akkor engem hívnának Popper Péternek. :-)
Az előadása arról szólt, hogy a mai világban nem kifizetődő becsületesnek, etikusnak, egyenesnek lenni. Sokan fordultak hozzá, hogy hogyan neveljék a gyereküket, hiszen ha tisztességesek, nem tudnak érvényesülni a mai társadalomban. Aki csal, lop és hazudik, gazdagabb lesz, jobb körülmények között él. Az egyéni meggazdagodás van a középpontban. És ezt Ő sajnos nem tudta megcáfolni. Persze, azért tanította az ETIKÁT, mert fontosnak tartotta.

Szerintem nincs semmi baj és ellentmondás. Még mindig érdemes becsületesnek lenni. Mert a karma törvényével nem számolt. Lehet, hogy ebben a pillanatban előnyt jelent valami, de minden, amit kiküldünk a külvilágba, visszaszáll ránk. Ha MOST valaki kihasználja a másik szorult helyzetét, garantáltan vissza fogja kapni. Ha MOST valaki ár alatt kényszerít ki munkát vagy értékesítést, egyszer saját magát találja pontosan ilyen helyzetben. Ez alól nincs kivétel.
Viszont, lehet, hogy most hülyének néznek valakit, hogy karitatív módon dolgozik, neki sincs elég, tele van tartozással, és még mindig ő ad, de ő is vissza fogja ezt kapni. És mennyire fog örülni majd akkor!
Nem lehet előre tudni, hogy mikor ér vissza hozzánk, amit kiküldtünk, de hogy visszaér, az biztos. Lehet, hogy már holnap, és lehet, hogy egy másik életben.
Vannak egynyári növények, és vannak sokszáz éves fák is. Mind egy - egy magból nő ki. Elvetünk mindből. Aratunk is mindből. REND van.
Nem érdemes olyasmit csinálni, amit visszaérkezésekor nem fogadunk szívesen!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése