Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2012. szeptember 19., szerda

21. nap - a kiemelkedéshez


Varázseredmények

 1. Vedd számba az áldásaidat, írj a listádhoz 10 áldást az életedből, és mindegyik mellé jegyezd fel, miért vagy hálás érte. Olvasd át újra a listát, és minden egyes áldás után mondd ki: köszönöm, köszönöm, köszönöm, közben pedig érezd át a hálát, amennyire csak tudod.
 
2. A nap elején válassz 3 dolgot vagy helyzetet a jelenlegi életedből, amelyek fontosak számodra, és amelyekben varázslatos végeredményekre számítasz.
 
3. Készíts listát erről a 3 dologról, és írj róluk úgy, mintha már megtörténtek volna: Köszönöm a ..................... varázslatos végeredményét!
 
4. A nap folyamán válassz ki 3 váratlan eseményt, és légy előre hálás a varázslatos végeredményért. Mielőtt cselekednél, hunyd le a szemed, majd mondd ki és érezd át a következő mondatot: Köszönöm a ......................... varázslatos végeredményét!
 
5. Mielőtt este elaludnál, vedd a kezedbe a Varázskövedet, és a köszönöm varázsige kimondásával adj hálát a legjobb dologért, ami ma történt veled.